Mig og Harry tager bare bybussen

I går var jeg det meste af dagen til familiekomsammen på Christianshavn. Meget hygsomt. Thaimad og skildpaddelikør. Ved ti-tiden slentrede jeg hen til busstoppestedet hvorfra Bus 66 skulle køre mig hjem til Bispebjerg. Der var et par minutter til den kom. Mens jeg ventede nærlæste jeg den ophængte køreplan. Nogle af busserne kørte ikke hele ruten fra Operaen til Emdrup Torv og andre kørte kun på bestemte tidspunkter og ugedage. God information som transportministeren ville glæde sig over. Her fik DSB baghjul af HUR. 

Pludselig fik jeg øje på en særlig undtagelse for visse af afgangene. Nogle af busserne standsede ikke mellem Vesterport Station og Vesterport Station. Rart at vide, men da vi rullede ud fra kantstenen tænkte jeg på hvad der egentlig sker på de afgange hvor bussen ifølge køreplanen standser mellem Vesterport og Vesterport. Kan man mærke det? Går det hurtigt? Gør det ondt?

Hvis jeg en skønne dag nødvendigvis skal køre med på en af de ture, hvor bussen skal standse mellem porten – så vil jeg have min datters Harry-bamse med under armen. Bare for en sikkerheds skyld. Jeg kan heller ikke love at jeg ikke lukker øjnene. Typisk at den slags skal ske mellem den samme DSB-station. Uhyggeligt og som altid uden et eneste tog i nærheden. Raslen i sengeløvet. Mig og så Harry drog på safari. Alt det dér! Jeg kan sgu ikke li’ det. 

Nogle gange skal man ikke satse hele skobutikken, vel Hansen?    

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s