Det er ganske enkelt

Først og fremmest skal jeg lige vokse op og spille noget fodbold. Så skal jeg prøve at ryge og drikke noget kirsebærvin. Jeg har lektier for, men det har de andre også. Pludselig er jeg mandshøj og knust af kærestesorg.

En solrig formiddag bliver jeg faderløs. Dagen efter dømmer jeg en old boys fodboldkamp. Spillerne er både infantile og Old Hat. Så synger jeg en sang og er igen knust af kærestesorg. Jeg ved ingenting, men har langt hår og tynde lår.

Jeg er som en mekanisk legetøjsabe der trækkes op og sættes på en bordplade hvor jeg vibrerer og klikker og dirrer, inden jeg slår en voldsom baglæns kolbøtte på stedet, og dernæst lakonisk afventer en ny fjederspænding som om intet var hændt.

Jeg får et job med en chef jeg hader, men han dør jo. Så får jeg et nyt arbejde og er påny knust af kærestesorg. Der sker ikke noget særligt i de næste tyve år, bortset fra at jeg får min livsdrøm opfyldt, bliver gift og og far og skilt og skaldet.

Pludselig er det onsdag og jeg har glemt at købe skæreost. Det kan jeg næsten ikke klare. Tiden er ubarmhjertig. Jeg kan have en kæreste og alligevel være knust af hjertesorg. Det er udfordrende.

Jeg kan skrive om det. Det er egentlig unødvendigt. Baglæns kolbøtte på stedet.

Hopla.                     

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s