Dælen dolme dejligt!

Forleden tilberedte jeg fire kåldolmer ved at brune dem og koge dem. 

Det stod der jo på pakken at jeg skulle…men de smagte til forveksling som druknede vandmænd, der har ligget for længe i solen hen over en en selvdød landmus.

Derfor valgte jeg i aftes en anden taktik til de fire sidste jeg havde købt.

De røg i ovnen i et fad med lidt olie og et ordentligt skud muskatnød.

Resultatet blev helt anderledes velsmagende, idet bladene var dejligt saftige og farsen varm.

At jeg så havde rørt noget god dåsehommos op med hvidløg, chili,
citronsaft, olivenolie, ingefær og salt og peber gjorde kun måltidet bedre.

Sådan skal det være.

Hjemgodt. 

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s