Et år senere…

På tirsdag er det 1 år siden jeg skrev det første lille indlæg her på institut-bloggen – og i aftes blev jeg grebet af en dejlig varm glædesfølelse.

Jo, for jeg kan tydeligt huske hvordan jeg havde det med at åbne den nye blog, i stedet for den gamle bloggehoved-blog jeg havde. Det ærgrede mig at blogger.dk skulle lukke, og jeg gad ikke flytte over på den tilbudte ‘1-2-3-Hjemmeside’-server. Nærmest for sjov åbnede jeg så en blog her hos Xtra|blog, alene fordi det var så forholdsvis nemt at gøre det, rent teknisk. Jeg regnede bestemt ikke med at det ville blive til noget særligt.

Min glæde handler om, at hvis jeg sammenligner min følelse i juli 2006 med hvad jeg så har fået skrevet i de over 360 indlæg her på institut-bloggen, så er det en god fornemmelse jeg har i kroppen.

At forsøge sig med at skrive, er jo ikke det samme solide håndværk som at bygge huse, optræne hunde eller have en fodposefabrik. Og jeg troede virkelig ikke jeg kunne finde på mere at skrive om, efter at have gennemført satsningen på min gamle blog, hvor jeg fra marts 05-marts 06 ville skrive mindst et indlæg om dagen, året rundt.

Selvfølgelig kommer man hurtigt til at skrive om de samme ting, og man gentager også sig selv og bruger de samme greb og fire-fem vitser. Og jeg har også omarbejdet og overført nogle indlæg fra bloggehoved-bloggen til instituttet. Men alligevel. Der står faktisk nogle spøjse, nye ting her på instituttet, som fik sin endelige form takket være den flotte overbjælke SuperKarla var så sød at fremstille og forære mig. I starten så man kun en sindssyg idiot true med en kæmpestor kokkekniv – på sort baggrund.

Den skulle jeg måske have beholdt, trods alt?? Måske.

Jeg er i hvert fald stolt af at kunne plage forlagene med 120 udvalgte prosaindlæg fra bloggen. Hvis disse lidt længere indlæg blev trykt i bogform, så tror jeg faktisk de ville…hmm…befrugte hinanden, så læseren fik en god oplevelse ved at kunne hygge sig med dem i god ro og orden, f.eks. på den daglige togrejse.

Det har været et godt første arbejdsår på instituttet.

Skriver I, Karle?..Kimer I, Klokker?

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s