Mail til mulig datingpartner

Kære Miss Mus 64

Jeg interesserer mig en del for naturlighed, både i overhørt men også i uførlig forstand.

Det er min opfattelse at hvad begrebet lighed i naturen anbelanger, vel at mærke lighed både for Toke og Lur, så er det en afgørende forudsætning at vi sammen tør komme ud af fællesskabet og gå i forvejen mod det, der i den ene ende skal afstedkomme den nødvendige mutation i cellernes veneriske samvær som et følgagtigt resultat af enhver form for instinktivt tilbagetog i den anden.

Mere konkret, så kan jeg lige så godt forholde Dem at jeg ikke uden videre vil kunne indlede et længerevarende midlertidigt forhold, uden at vide een bestemt ting på forhånd:

Kan De sige butsnudet nuddelfrø selv om De er forkølet?
Kan De ikke det, kan De være den samme.

Men jeg bemærkede mig i øvrigt straks at De i Deres profil noterer, at De interesserer Dem for at lave og spille musik. Derfor ville jeg egentlig også spørge Dem, i al fortrolighed og selvsagt kun i tilfælde af at De har svaret bekræftende på ovenstående, om De, i givet fald og selvfølgelig kun på spontan opfordring, vil kunne præstere at fløjte basstemmen til Dengang Jeg Drog Afsted med navlen?

Vi har alle vores små særheder, men jeg synes at jeg lige så godt over for Dem kan trutte rent flag fra starten af, så det ikke ender i en ørkesfuld frøgang som sådan. Jeg er venstrehængt.

Hvis De med Deres hentydning i Deres profil, om at De kan præsentere en form for buttethed, på forhånd vil advare potentielle horisontale opdagelsesrejsende mod at De, i profil, ser en anelse alternativ ud iført rustbehandlede støvletter, beige bøllehat og daggamle klapbukser, så synes jeg at De skal vide at det for mig, og i sig selv, ikke behøver forhindre mig i at se bort fra andre femifine misforhold i Deres tydeligvis overnaturlige, men ligefremme, selvopfattelse. Vi kan lige så godt på forhånd være helt på det rene med den form for dirty tics…hvis De ellers vil tilgive mig mit landfranske.

Derfor er jeg heller ikke bleg for allerede nu over for Dem at bekende, at jeg har en vis faible for at bære nathue i organisk lambswool, i hvert fald når månen står i tiltalende, og det gælder bestemt ikke kun min egen.

Hvis De mod forvaring senere skulle overveje at afføre Dem hymnens lænker for min ringheds skyld, så bedes De erindre at jeg, allerede nu, med beklagelse må forlange at De ikke serverer hverken lun stenbider eller sprængt kødrand før klokken femten, med mindre det udtrykkeligt fremgår af den forudgående konservering at der er benyttet økologisk fremstillede grydelapper under tilberedningen, eller at det er skudår.

Ihvorvel jeg foretrækker til enhver årstid at kalde på en spade for at komme til kort, så forbeholder jeg mig retten til ikke at tage forbehold i en sådan anledning, af samme grund, samtidigt.

Det behøver man ikke stå tidligt op for at indse for sent.

I dybeste reverens

Deres

Bjergtrold 57

PS. Går De ind for bind for øjnene på første date? Jeg har klap. 
Og kan De stryge en kilt?  

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s