Nu mener jeg noget (4)

Jeg får kvalme over Venstres modstand mod at ændre Pumpehusvej til Thomas Koppels Allé i Sydhavnen i København.

Det er politik på lavest mulige niveau, når man ønsker at score 0,5 ideologiske point ved at beklikke flertallets ønske om at hædre mindet om en mand, som bl.a. skrev musikken til balletten ‘Dødens Triumf’ og til DBU’s fodboldhymne ‘Vær Min Stjerne I Aften’.

Jeg garanterer for, at hvis man gik nogle af de Venstre-mænd efter i sømmene, som har fået veje opkaldt efter sig i København, så ville man nok kunne finde belastende materiale på medaljernes bagside, uanset om de så har skabt masser af gode resultater og smukke bedrifter.

Thomas Koppel har skabt så megen skønhed – men Venstre i København fokuserer på mandens politiske grundholdning, i stedet for at betragte den kunst han skabte.

Lars Dueholm, medlem af Teknik- og Miljøudvalget i Københavns Kommune for partiet Venstre, har indtil videre ikke skabt andet i sin karriere end den smittende lugt af sur babygylp.

Jeg ønsker ham og hans parti hjerteligt tillykke med dette seneste dristige, modige og selvopofrende fremstød i kampen mod en død kunstners eftermæle.

Velbekomme, Lars. Husk nu at bøvse ind imellem strålerne, ikke sandt?

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s