Katrine fra Vejle

Hun står på knæene på sengen med overkroppen oprejst, og skal til at tage sine lange lyseblå, eller måske snarere lyserøde bukser af. Hun ser på kameraet med et let fnisende smil. Egentlig et muntert ansigtsudtryk. På væggen hænger et lille maleri i abstrakt stil. Hun har ikke noget tøj på overkroppen. Katrine er 20 år og har halvlangt kastanjefarvet, måske endda en anelse rødblondt hår, og et charmerende halvskævt smil.

I næste vindue ses hun direkte forfra, stadig knælende på madrassen, som er opredt med hvidt sengetøj. Nu har hun pludselig en blomstret BH på, eller næsten på. Stadigvæk det samme glade smil, dog uden at vise tænderne denne gang. Her kan man se at bukserne har en slags snørebåndslukning foran til. Smart nok.

Nu har hun ryggen til, stadig på knæ, og de lange bukser er væk. Et par små underbukser i samme stof og farver som BH’en er på vej ned over hendes flotte bagdel. Hun ser ind i kameraet med et blik, der siger fest og ballade – men helt uden provokation. Barmen er ikke stor. 

Fjerde billede er taget ovenfra og ned i sengen. Fotografen har måske stået i sengen. Katrine ligger på ryggen og har underbukserne på. De dækker helt for kønnet. Benene er ikke samlet. Hun lukker øjnene, og prøver at se ud som om hun tænker på noget behageligt. Hænderne ligger på brystet. Tænderne er lidt lange og den tynde næse peger opad.

Femte vindue er meget udfordrende. Katrine ligger ovenpå dynen og har ikke noget tøj på mere. Hun hviler på højre albue, og ligger på højre side med benene bøjet op under sig. Hele bagpartiet vender ud mod
kameraet, og der er ingen detalje på hende som ikke tydeligt kan ses.
Blikket er nu en anelse mere pågående, men trods den meget intime
selvudlevering er det pudsigt nok hendes fødder som virker mest nøgne.

Nu er hun oppe på det ene knæ igen, mens hendes højre ben støtter ned i madrassen på foden. Det ser ud som om hun har lidt svært ved at holde balancen. Hun holder derfor fast på højre knæ med højre hånd, mens hun med den venstre sørger for at man stadig kan se præcis hvordan hun er skabt, selv i de allermest private dele. Blikket er en anelse anstrengt, trods smilet. Der er to abstrakte minimalerier på væggen, kan man se her.

I syvende vindue ligger hun på ryggen, og peger sine samlede strakte
lange ben op i luften. Igen virker hendes fodsåler unødigt afslørende, selvom hun ikke har andet på end sine øreringe, armbånd og fingerringe i sølv. Hun er en meget velskabt ung kvinde med blød varmtonet hud.

Her ligger hun på maven. Billedet er taget oppefra, måske stående i sengen. Hendes halvlange hår falder blødt ned på den øverste del af ryggen. Man kan kun se højre side af hendes ansigt, og hun har lukket øjnene. Venstre hånd har hun ført ned mellem benene under sig, og hun er stadig meget nøje med at sørge for, at intet er skjult.

Lyset omfavner både Katrine og det hvide sengetæppe hun ligger på. Hun ligger på ryggen med lukkede øjne, og benene fra hinanden. Ansigtets højre side er vendt ned mod sengen, og hun prøver igen at se ud som om hun nyder at ligge der og holde med den ene hånd på brystet, mens den venstre hviler blødt ovenpå hendes hårløse venusbjerg. På hendes venstre kind ser man, at huden dér er lidt uren. Resten af hendes hud er så ungdommelig perfekt, at hendes åbenlyse nøgenhed er lige så skulpturel som bevidst erotisk.

Det ottende billede er taget en meter fra fodenden. Hun ligger i en unaturlig position, på knæene, med siden til. Med hele venstre arm støtter hun under sig, mens højre hånd er skjult mellem benene. Hun ser med sine blå øjne i kameraet og smiler sødt, men opstillingen fungerer ikke som billede.

Næstsidste billede er det bedste. Man ser hende omvendt, altså med hovedet ned mod bunden af billedet og fødderne mod toppen. Katrine ligger halvvejs med højre side til, og holder med sin venstre hånd under knæhasen på venstre ben, som er halvt løftet. Lyset rammer hende, så hendes øjne lyser op gennem smilet. Hendes hår ligger fordelt rundt om 
og under hendes smalle ansigt. Lyset rammer også hendes brystparti på
en måde som forstærker indtrykket af en naturligt velskabt ung kvinde. Højrehånden ligger på kønnet og sørger for at detaljeringsgraden er bibeholdt.

På det sidste billede ligger hun på maven, med højre ben løftet op under sig. Højrehånden er ført under benet og ned til kønnet, som blottes fuldstændigt. Hun har ingen neglelak på og ikke stærk make up. Katrine fra Vejle viser sin krop frem for den som vil se billederne af hende.

Under billederne bliver hun i et lille interview spurgt om hvad hun kan lide at tage sig til, når hun elsker. Det svarer hun på, og hun er ikke anderledes end landets øvrige 20-årige kønne unge piger. Hun foretrækker mænd, der er lidt macho, siger hun.

Ikke et ord om hendes liv i øvrigt. Intet. Hele øvelsen går ud på, at Katrine ser godt ud, og at hun godt tør vise det frem for alverden. Hun har ingen hemmeligheder tilbage til sin udkårne, uanset hvor macho han er, eller ikke er. Det befriende ved de tolv vinduer er det totale fravær af aggression. Der er kun en køn ung pige, som ser glad ud.

Jeg burde være glad for at have set Katrine.

Det er jeg ikke.

Men køn, det er hun.

Meget.

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s