Rudimentært synsbedrag

Det passer ikke, og det har jeg også sagt til mig selv hver gang B&O’s tv-reklame for den nye hanky-panky-arty-farty fladskærm er blevet vist.

Jeg er altid meget opmærksom når der sker noget nyt i den verdenskendte Struer-virksomhed, som jeg deler initialer med.

Vist hentyder B&O til stifternes efternavne i tv- og radiofabrikken, som gennem tiderne har været nyskabende, når det gælder design og kvalitet. B&O hentyder til mine fornavne, men jeg regner den forskel som værende et typisk tegn på, at jyder holder lidt mere på formerne end vi gør herovre. Nu er jeg kommet i tvivl om den forskel stadig eksisterer, eller om virksomheden går helt nye veje, på en måde som må forbløffe selv den mest ferietabletfriske københavner.

Det passer ikke – men hvis det gør, så er det godt nok frækt.

Jeg mener at have kunnet konstatere, at virksomheden lader den tidligere chatkonsulent Rudy Frederiksen præsentere B&O’s nye fladskærmi tv-reklamen. De kalder ham godt nok noget andet, og titulerer ham chefdesigner, men havde politiet ringet til mig kl. 03.20 i nat, og spurgt om jeg kunne bekræfte at jeg havde set luskebuksen Frederiksen i en tv-reklame for noget af det mest eksklusive billedfremføringsmateriel som findes på kloden, så ville jeg prompte sige ja.

Men det kan da ikke passe, hva’?

Det ligner ham ellers på en prik, især den måde han fniser på til sidst i reklamen. Det ligner 100% den hvidhårede Rudy, som gnubber sit hvide skæg og fniser over at man havde sat ulven til at vogte fårene. Jeg synes nok at B&O burde have skærmet mig for den oplevelse, selv om det ikke kan passe at det er Rudy. Det er garanteret ham chefdesigneren, som ikke har haft tid til at chatte i de sidste ti år, og som ikke kunne drømme om at begære et får.

Det passer ikke.
Det er ikke ham, men det ser sådan ud.

En flad fornærmelse.

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s