På Tinge

Lige nu står Forsvarsministeren og hidser sig op over Enhedslistens ordfører hr. Rune Lund, i forbindelse med debatten om et forslag om at udvide den danske styrke i Afghanistan med en kampvognsdeling.

Søren Gade (V) mener at hr. Rune Lund slår plat på de døde danske soldater, når han foreslår at man omdøber Forsvaret til Angrebet.

Rune Lund replicerer at regeringen og flertallet optræder dybt uansvarligt ved at sende soldater ud i den form for aktioner som man har set det i Irak og i Afghanistan.

Jeg må sige at i denne sag har jeg mest sympati for hr. Lunds synspunkt.

Forslaget bliver pudsigt nok behandlet (og endeligt vedtaget) samme dag som regeringen meddeler, at man vil lade tres afviste flygtningefamilier med børn få lov til at tage bolig udenfor flygtningecentrene.

Uanset om beslutningen er kynisk taktik og kold opportunisme for at rydde bordet for problemsager før et kommende valg, så kan jeg kun rose Statsministeren og Integrationsministeren for at lytte til kritikken af de forhold de afviste flygtninges børn har haft hidtil.

Som jeg før har sagt, så er jeg ganske ligeglad med om børnene bliver misbrugt af sine forældre til at opnå opholdstilladelse på et utilstrækkeligt grundlag. Børn er børn i min grønspættebog, og der skal meget til at jeg kigger på deres forhold gennem den politiske kikkert. 

Kald mig bare naiv, så åbner du for at jeg kalder dig noget tilbage.
Børn er børn.
Punktum.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s