Fra helt til skurk

Den ene dag praler jeg af at have reddet liv som bloddonor, og den næste dag popper der en frisk mail ind fra min gode jyske ven, Leon…om jeg vil med ham til Krimi Messe i Horsens?

Jeg lover at tjekke det ud, men kender svaret på forhånd. På samme måde som med Bogmessen, har jeg bestemt ikke lyst til at deltage. Jeg mærker røvhullet rimpe sig sammen bare ved tanken og mundhulen flyder over med spytteklar væske.

Så skulle jeg altså betale for transport og entré, for at gå rundt og hylde alle de kolleger som har haft talent og nosser nok til at få udgivet en ordentlig bog, som endda er blevet modtaget på en måde så de kan se sig selv i spejlet døgnet rundt?

Jeg ved, at jeg vil få indtil flere åbne mavesår af selvforagt, forbitrelse og misundelse længe inden toget kører ned under Storebælt. Og jeg ved også at det er noget fis. At min gode ven Leon og jeg ville have haft det totalt herresjovt i det gamle statsfængsel.

Og fordi jeg ved det, så får jeg et lille begyndende mavesår bare ved tanken. Og fordi jeg ved, at jeg nu vil få en masse opfordringer om alligevel at tage afsted, som jeg heller ikke vil rette mig efter, så begynder det begyndende mavesår ganske stille at drypbløde.

Jo tak, man har gode sider og dårlige sider…

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s