Op på jorden igen

Æhh…det er ikke bare den rene omelet at lave et nyt indlæg ovenpå det jeg fik fremklakket i går. Jeg føler lizzom at der meget hurtigt skal noget dagligdag ind over, så linjerne kan trække vejret lidt igen.

Til det brug har jeg fået fat i en bog, der kan svare på stort set alle spørgsmål om hvordan man skal gebærde sig som socialt væsen. Kort sagt…skik og brug og takt og tone i dette årtusinde.

Har du noget som du er i tvivl om, når det gælder de interpersonelle spilleregler slår jeg gerne op i facitlisten og citerer. Så kan vi sludre om det.

Jeg har det sådan, at alting (så godt som…) stritter på mig, så snart man påfører mig selv den mindste dogme-regel for hvad jeg må og ikke må.
Ikke at jeg er et ukontrolleret vilddyr som sådan, men jeg tror nok at jeg i forvejen holder mine impulser, lyster og drifter så tilpas komatøse, at jeg babsolut ikke har brug for andre hundesnore end min egen indre.

Men lad os tage det hen ad vejen…stille og roligt.

Et eksempel:

Hvordan skal vi hilse vores venners nyligt adopterede barn velkommen?

Svar: Opfør dig præcis som du ville, hvis jeres veninde selv havde født barnet. Aflæg et besøg og ønsk tillykke med den lille ny. Og medbring naturligvis en gave. Et varmt brev, hvori du lykønsker de nybagte forældre vil også blive værdsat af de allerfleste.

Okay?
Okay!

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s