Halvliggende vrissespark

Nyhedsavisens vandrende pen, Mia Christensen, skriver i en for hende meget lang og analyserende artikel om en køn ung mand ved navn Gleager. Han er deltager i et eller andet tv-reality-show fyldt med babbelutter, solskin, alkohol og fnidderfnadder.

Som sædvanligt kæmper Mia med stavningen (“…men nu er jeg blevet mere bevist om, at man godt kan såre folk”). I hendes klummer beviser hun fortløbende, at hun til stadighed mestrer den bevidst infantile ‘tutsi-nutsi’ stil, jeg før har kritiseret den 29-årige underholdningsskribent for at annamme.

Bluppe luppe dupsi
-stilen, kunne man også kalde den.

Men tilbage til Gleager, den smutsmækre nordjyde, der er 26-27 år og ikke ganske uden erfaringer. En fyring fra et tjenerjob for kokainbrug er det blevet til, derefter et halvt år som soldat i Kosovo “for at glemme det hele”, og så ellers tilbage til det virkelige liv som køn ung mand. Her har han haft sex med op til 200 forskellige kvinder. Han bekræfter ikke tallet, men afviser det heller ikke.

Men nu kommer årsagen til at jeg skriver om ham. Han mener nemlig ikke han kan byde en kæreste at være så natteaktiv som han er. Det er jo så ædelt, at Mia sikkert har måttet vride sin notesblok for tårer.

Og det er kun lige begyndt:

“Jeg skal først finde den rigtige – én der sparker benene væk under mig.”

Den studsede jeg godt nok over. Har der virkelig ikke været en eneste blandt de 200, der har gjort det? Og hvis det ikke er sket endnu, hvad er så sandsynligheden for at een blandt de næste 200 vil kunne gøre det?

Og hvad mener han egentlig med det? Mener han at hun skal være god til Soduko, analysere lyrik eller lave stuvet spidskål? Eller venter han på hende, der nægter ham sex i de første ti minutter? Hvordan har de 200 nordjyske piger egentlig været? Eller rettere: hvordan er Gleager egentlig?

Kald mig Mads, hvis de næste 2-300 gør noget som helst indtryk på ham, og hvis jeg ikke som 27-årig ville have mistet begge ben allerede efter de første 67 kvinder. Kald mig Mads, hvis Mia ikke får Kravlingprisen. Den
gives til fotografer.

Jeg vil gerne hedde Mads.
Nyhedsavisen er i hvert fald reddet for al fremtid.
Mindst.

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s