Helt enkelt

Det er nat lige nu. Natten før dagen hvor jeg udgiver min fjerde bog under eget navn. Det er dejligt.

Hvis man er tømrer eller murer, så bygger man huse. Hvis man er forfatter udgiver man bøger. Altså er jeg forfatter. Det er en velsignelse at kunne sige det, uden at frygte det obligatoriske opfølgningsspørgsmål om hvad man da så måske eventuelt har udgivet. Bortset fra, at det er lige slemt uanset hvad man svarer.

Har man ikke udgivet noget, så kommer tsunamien af gode råd og trøstende ønsker for fremtiden. Har man udgivet noget, så kommer gyserlovprisningen: at det sandelig da lyder helt utroligt spændende, og at spørgeren virkelig ikke anede det mindste om, at man har udgivet fire bøger og om de har kunnet købes nogetsteds?  

En stor tak til Ole Holmstrøm, Frothers Forlags redaktør og forlægger, for at tro så meget på mig at han vil udgive Beologi. Lørdag skal jeg møde ham for første gang. Der er reception i Vestskoven i anledning af udgivelsen. Snobrød og finkultur. Haiku og hyldebærsaft. Herligt.

Jeg burde være lykkelig. Det er jeg ikke. Heller ikke selv om det faktum alene sikkert gør mig til en bedre forfatter, end hvis jeg var bedre til at leve. Som sådan. Det er pokkers. Det sokker, men det er også et faktum. Meget enkelt. Faktisk.  

Heldigvis skal jeg til mandemiddag lørdag aften. Det er der sgu liv i. Meget. Og min datter ligger lige nu og sover inde i mit lille kammer. Det er livet. Resten er bare papirmasse, larm og regninger.

Videre! 

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s