Superliga med World Cup fejl

Kender du den canadiskfødte poptøs Shania Twain?

Har du hørt hendes kælensprøde stemme når hun spiller vildt op til sin date, ved at spørge ham om han nu også er i stand til at holde hende varm hele natten, selvom han i sit dayjob er raketvidenskabsmand, bilekspert, Brad Pitt eller Elvis…hvilket ikke imponerer hende synderligt.

Hun har altid provokeret mig. Både fordi hun er så hundehamrende smuk, set udefra, og fordi hendes pophits så direkte har spillet på hendes skønhed og selvsikkerhed. Og på grund af en sladderhistorie, jeg engang hørte på en vandretur mellem vinstokkene.

Hun og hendes mand var angiveligt så optagede af at hun skulle være så blændende bedårende og naturfrisk, at de droppede at dyrke sex i en lang periode. Det var en del af et eller andet inferiørt sundhedssystem, de dyrkede. I min optik handlede det i stedet om at de skulle fremstå mere viljestærke end menneskeligt muligt, så alle vi andre kun kunne opnå en bleg afglans af deres mirakuløse liv ved at købe hendes plader. Som hendes mand producerede.

Smukke, stærke mennesker kan sagtens forsage og spæge. Hallelujah. Jeg troede dem ikke over en dørtærskel. Nå ja, de boede naturligvis på et kæmpeslot i en øde bjergregion i Schweiz. Det giver også bedre genklang i gratisaviserne end hvis man fremlejer en atriumgård i Smørum. Jeg blev mere og mere harm, samtidigt som jeg i smug beundrede dem og deres arbejde, idet jeg faktisk godt kunne lide den småaggressive sildepop, de biksede sammen.

Nu læser jeg så at hun og manden, der har et barn sammen, skal skilles efter fjorten års ægsteskab, fordi han har været utro. Det er altså nu, jeg skal skadefryde mig over at den slags også kan overgå en af verdens toplækreste kvinder, så den nu 42-årige mangemillionær i hvert fald i en halv time er lisså mismodig som mig/jeg.

Det gør jeg så. Jeg gnækker og godter mig. Hæ-hæ-hæ-hæ. Mærkeligt nok holder glæden over hendes ulykke kun ganske kort. Måske burde jeg skynde mig at se kongeligt bryllup fra Tøndermøgel i stedet for, og begynde at glæde mig til hvornår det ægteskab måske også går neden om? Eller også skulle jeg, som de unge siger, anskaffe mig et liv. Hvor længe har Føtex mon åben i dag? Der er billige boxershorts.

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s