Kun positive kommentarer, tak…

Al begyndelse er svær. Weekendavisen har relanceret sin hjemmeside, og introduceret et par blogs med d’herrer Bukdahl og K. Rothstein. Begge hører til gruppen af anmeldere som jeg læser med fornøjelse. Sidstnævnte har jeg endda selv haft magt over, når jeg har dømt fodboldkampe hvori hans hold af knogleknasere har medvirket.

Bukdahl spiller gennemgående uden benskinner, og er som sagt en skribent jeg synes godt om. På sin blog skrev han forleden et indlæg om en mailudveksling han havde haft med digteren Benny Andersen. Bukdahl var ved at gå fra snøvsen over hvor overlegent den gamle mester havde “poesi-battlet”. Det havde jeg svært ved at få øje på, og skrev en mavesur kommentar: “Så er det heller ikke mere fantastisk, vel?”

Det var åbenbart for hård kost for de debuterende blogbestyrere, for min kommentar blev fjernet. Nu bliver jeg selvfølgelig nervøs. Det her gavner ikke mine i forvejen nupotynde chancer for at blive optaget i den symboltunge metaforklub. Så jeg har skyndsomst skrevet en ny kommentar med det omvendte budskab: “Det ER fantastisk. Undskyld.”

Nu håber jeg ikke at Bukdahl er alt for vred på mig. Weekendavisens censurering af min kommentar undrer mig, for jeg udtalte mig kun om indlæggets tekst. Selv om jeg er en stor beundrer af Benny Andersen, og som nævnt godt kan lide Bukdahls viltre og indsigtsfulde basken, så må jeg vel godt udtrykke en skuffelse over en specifik tekst? 

Nej.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s