It’s Showtime, folks!

Vel er jeg ingen Bob Fosse, endsige nogen Roy Sheider, og vist er jeg nok en smule bedre til jamber end til jazzballet, men det skulle nu være ganske vist at jeg optræder på slap line om aftenen torsdag 6. november i Københavnstrup.

Sammen med en håndfuld kolleger skal jeg underholde med mundtlig formidling af skriftlig dansk. Mit bidrag vil måske nok ikke vare ret meget mere end ca. 10-15 minutter, men hey…længere tid tog det mig vel egentlig heller ikke at skabe nyt liv, vel?

De nærmere detaljer om tid og sted kommer jeg tilbage til når programmet foreligger som sådan, men datoen ligger fast. Jeg kan dog sige så meget at entréen vil være gratis (hvis ellers jeg kender systemet ret) og at der er en bar. 

Jeg vil optræde med nogle af mine laaange sætninger, f.eks. dem om hende den lyshårede i bowlingcenteret. Fortæller-skjorten skal ses efter for skjolder og folder, for nu skal den sågu i aktion igen. Og det bliver aldeles økologisk, dvs. helt og aldeles uden brusetabletter, kontaktlinser, mundvigssmøg og Vivaldimusik.  

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s