Lærepenge

For de lydbøger jeg har indtalt får jeg hvert år sidst i oktober nogle penge fra “Rådighedsbeløbet for Grammofonplader m.v.”. Biblioteksstyrelsen administrerer puljen og hvert år kan jeg indsende oplysninger om nye lydbøger som kan tælle med, hvis de ellers er købt af et bibliotek.

Det er ikke et stort beløb, men rigeligt til at det kan synes som en formue for en forfatter som mig. Så meget desto mere ærgerligt er det, at jeg enten har smølet med indberetningen eller at Styrelsen ikke har styret mine oplysninger godt nok.

I hvert fald er der tyve tønder land mellem det antal lydbøger som Styrelsen har oplysninger om og min egen liste. Derfor får jeg et mindre beløb i år end jeg kunne have fået. Surt, men det er jo mig selv som skal holde dem orienteret. Så gælder det om at være glad for det man har, og glæde sig til det, der er på vej. Og de berømte nææære ting. Søndagssol. Kaffen. Avisen. Et lille egern. Et overraskende morgenmøde på en perron.

Styrelsen tror at jeg har indtalt 65 lydbøger. I morgen bringer jeg min egen liste her på bloggen. Den er noget længere, skulle den hilse og sige. Lærepenge. Kors i ævle- og skråle og hoppehytten, hvor må jeg efterhånden være et fucking geni.  

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s