Slangerier

Hvis en havslange bider en fisk, så dør offeret omgående. Det er nødvendigt for de bugtende sødyr at have meget stærk gift, for ellers svømmer byttet langt væk. Slanger ser jo dårligt. På land kan en mus nå at løbe langt væk inden den falder om og dør, efter at være blevet bidt af en hugorm, men så snuser ormen sig bare frem til byttet. 

Hvis en havslange bider et menneske, så virker giften på den mest besynderlige måde. Man dør ikke på stedet. Næh nej. I stedet lammes øjenlågene og underkæben. Det udløser en stærk trang til at lægge sig lidt, for det gør også småondt i forskellige dele af kroppen. Hvilende i sengen, måske på krydstogt-skibet, sover offeret så ind. Meget elegant. Godt, man ikke har vandseng.

Når en liderlig Kongeslange snuser sig frem til en lækker babe i junglen, så følger han først efter hendes halespids i en tid, mens han slikker sig om munden. Derefter slynger de sig rundt om hinanden på den mest romantiske måde. Men hvad gør han så, når han har nået det dér punkt, hvor det bare skal og må ske, lige her og lige nu? Og hvor det kan være lidt svært at hitte rede i alle de snoninger og cirkler, når man ingen arme har? 

Man sørger da bare for at have to tissemænd. Selvfølgelig. En, der stritter til venstre og en, der stritter til højre. Så skal de to nok finde hinanden til sidst. Efter mere sammenrulning og flere rundtosserier er det hele på plads og i orden, og sammensmeltningen kan blive ved i timevis. Gruppesex må være lidt af et show blandt slangeswingere.

Ved ikke hvorfor jeg tænker så meget på slanger i disse dage.

Jo, måske er svaret ret enkelt. Blærebetændelse. Antibiotika. Middagslur. Apotekdamen siger gudhjælpemig, at jeg skal drikke rigeligt, når jeg spiser disse penicilin-piller, fordi nyrerne skal skylles godt igennem. Sindssyge kælling! Jeg skal eddermame ikke have skyllet noget igennem, før blokaden i hele vandsystemet er hævet!

“Skylle igennem”…hun må jo have vand i hovedet.     

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s