Kristina fra Overmåla

I musicalen ‘Kristina från Duvemåla’ går hovedpersonen meget igennem, og oplever kun lykken i små glimt, spændt for som hun er i et dagligt slid for overhovedet at få en dagligdag til at hænge sammen, uden sult og sygdom.

Det var dengang. Hundrede år før hendes medsøstre gjorde op med de alt for fastlåste kønsroller. Fair nok. Men hvad havde hun mon sagt til den tjekliste, som hendes 40-årige danske navnesøster fra Gladsaxe, i ramme alvor har sat op på datingsiden Q500?

Her skal man vist stå ret tidligt op for at kunne komme sent i seng med den 160-169 cm høje, smukke, langrødhårede, blå/grå-øjede bachelor med passende kropsstørrelse:

LÆKKER voksen mand, atletisk/muskuløs – noget imellem ørerne – min 18 imellem benene og pænt udholdende – ikke jaloux og ikke monogam andet end i følelserne – ikke snorkende!! – økonomisk overskud og lyst til nærvær, elskov, middage, bifture og at komme hinanden ved på daglig sms-basis – besøge hinanden måske en gang om ugen…ligge i ske… rejser med og uden børn.. mødes hveranden weekend uden børn… er det dig?
ps Du skal have håret i behold 😉 

Jeg tilbyder meget godt – derfor denne lange liste hi hi

Ret beset ville jeg hellere komme fast sammen med en culotte. Men nu er jeg jo heller ikke 33-45 år, som den lille hyggedame ønsker sig. Hun har garanteret også dårlig ånde om natten, og rører venstre om i kasserollerne.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s