Havfruen mister hovedet igen

Her til morgen talte jeg i telefon med en af mine kolleger, hvis bror er ansat som sikkerhedsansvarlig i transportfirmaet ‘Delicat Moves’ i Valby.

Min kollega skylder mig hundrede kroner, som han ikke har (og det ved jeg jo godt, for sådan plejer det at være) så i stedet for at betale, tilbød han mig en fed nyhed til bloggen.

Den Lille Havfrue blev i nat i hemmelighed transporteret fra sin plads på Langelinie, og var på vej til en afsides liggende terminal i lufthavnen for at blive fløjet til Verdensudstillingen.

Undervejs kører varevognen ned i et stort hul på en af de kommunale veje. Det giver så kraftigt et bump at skulpturen ryger baglæns ud af vognen, fordi bagklappen er smækket op på grund af det voldsomme ryk i karrosseriet.

Havfruen rammer asfalten på en så akavet måde at hendes hovede brækker af, og rikochetterer over på en trailer som er på vej i modsat køreretning. Det sidste, det chokerede sikkerhedspersonale så, var at traileren forsvandt ad nedkørslen til motorvejen og satte kurs mod vest. Bilen havde jyske nummerplader.

Min kollega tilføjede at sagen straks er blevet dysset ned, og at man i smug vil sørge for at skulpturen får et nyt hovede på inden udstillingen åbner.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s