Tvangskys

I morges skulle Master Fatman i Go’ Morgen Danmark’ på TV2 mixe forårsmusik. Han fortalte værten Cecilie Frøkjær hvad man kan gøre, hvis der mangler lidt gnist i et forhold som måske er gået lidt i båndsløjfe.

For at illustrere en vigtig mundtlig pointe om at man skal gøre noget impulsivt, greb han fat i hendes erotisk krøllede, kvieøjede hoved og trak det med magt hen til sine kødfulde læber. Herefter tvangssmækkede han et kæmpeslørp ind på hendes halvåbne mund. Hun nåede ikke at reagere.

Jeg er sikker på at Morten Lindberg (MF’s borgerlige navn) både havde børstet tænder og gjort alt muligt andet mundgodt før sin fremtræden, så den små Cecilie har nok ikke lidt varig skade. Hen var heller ikke i gang med sin bøvede bøvseparodi på Barry White, så der kom nok ikke ret meget gammel brunch med i mundvandsoverførelsen.

Voldsmaskeriet mindede mig om en tilsvarende episode på svensk tv for halvandet år siden, hvor den unge fremfusende tv-vært Peter Settman midt under årets store idrætsgalla kupkyssede den endnu yngre – og superlækre – skistjerne Charlotte Kalla. Gallaen fandt sted i Globen i Stockholm og blev sendt direkte på landsdækkende fjernsyn. Hendes kæreste sad lige ved siden af hende.

Hvis det nu skal til at være almen dannelse, at mænd uden videre må trækslaske en kvinde, bare fordi hun er for lækker, så vil jeg gerne være med på legen. Jeg vil bare først have et brev fra Brian Arthur om at det er lovligt at overtræde den slags intimgrænser uden varsel, Jeg ved også hvilke tre-fire trunter, som skal til at gå med mundkurv på hvis de vil undgå glade morgenhilsener fra mig. Og for at man ikke skal påstå at jeg ikke advarer på forhånd, så vil jeg da gerne nævne hvem de er.

Altså…følgende dejlige kvinder skal se sig godt for, når jeg er i farvandet: [hovsa…jeg SKAL altså nå den bus!]

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s