Fågging lorte pisse kunstfond..!

Nu ka det eddermame være nok med de bevilgende armslængdeudvalg, der fordeler den ene millionpose efter den anden til alle andre forfattere end lille arme stakkels skaldede ludfattige mig. KLØØØØNK..!

Jeg er røvhamrende pikketræt af at blive forbigået gang efter gang, ikke bare fordi jeg har kodylt meget brug for kuglerne til bedækning af skattegæld og andre festligheder, men især fordi afslagene every bloody fucking gang begrundes i manglende kvalitet og talent.

Men uha (skynder man sig at bortforklare) – da der er SÅ få legatmidler til rådighed, så vil der være m-a-n-g-e af dem som får afslag, hvis ansøgning helt bestemt er støtteværdige [blink-blink med de kunstige øjenvipper]. De får bare ikke en rød reje. Bare ærgerligt, Sonny Boy. Heller ikke syttende gang, de prøver lykken i LitteraturLotto.

Det er mentalt (og sikkert også økonomisk og strategisk) harakiri at brokke sig over afslag, men nu er jeg snart så gammel at jeg ikke gider bævre i buksen over at det vil kunne straffe sig…og mig!

Jeg vil i stedet sige, at jeg synes det er en skandale at forfattere og andre kunstnere skal kæmpe for hvert eneste lille skattefradrag, når andre erhvervsgrupper uden videre kan få dem.

Og jeg vil hermed højhelligt love, at næste gang et eller andet latterligt udvalg giver mig afslag på en ansøgning, så skal de satan rase mig få verdens største skidebalde lige i fjæset. Det skider jeg på. Stol på det.

LORTELAND..! 

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s