Fredagsbøn

Kære Gud, Vor Frue, EU, MATAS, Dansk Kvindesamfund, Hanne Smæk Hansen, damebladsredaktører og andre bestemmende yndigheder..!

Vil I ikke nok holde op med at gøre kvinder lisså ubærligt indviklede som de er ubegribeligt dejlige? Hvorfor skal det være mere kompliceret at have en relation med et menneske af modsat støn…øh, køn, end at bygge en bro eller flytte et bjerg?

Jeg bliver mere og mere vred på vor tid, som under påskud af personlig frihed gør kvinder til kroniske kuglelyn, der leder og leder efter et sted at komme af med spændingen, men som ikke på vilkår vil lade det ske hvis lampen ikke er lavet af økologisk bimbo-træ og pæren ikke er personligt godkendt af Connie Hedegaard.

Kvinder vil det hele og skal så meget, og det er umuligt at argumentere imod det rigtige, nyttige og opbyggelige ved et sådant livsprojekt. Jeg kan bare ikke følge med, og jeg tror det vil være for nemt at påstå at den følelse udelukkende handler om mig som enkeltstående eksempel, selvom jeg sikkert er et skrækeksempel.

Når det kan gøres til et problem at mænd går med hvide sokker i sandalerne, eller værre endnu: går med uplejede fødder i sandalerne – altså med..uha…behårede tæer, som man uden videre kan se med det blotte øje, så er bunden nået. 

Hvis kvinder insisterer på at at lykken er betinget af at deres partner får ordnet fødder og hænder, og partout skal stille op med hårløst ydre og udvidet kørekort til babylort og G-punkt – så gå dog i terapi og bliv lesbiske! Nyd livet som bicurious..!

Jeg kan kun sige til mine kønsfæller, at det op til os at sætte hovedstolen for døren for disse superlækre, men epokaotisk livsstilsforgiftede stakler.

Renlighed er en afgørende og vigtig ting, men modediller og kommercielt dikteret gruppepres er en forhindring for et sanseligt og erotisk møde, der vel at mærke går begge veje.

Kom igen, vidunderlige kællinger…når I har lært at slappe af, og ikke være så ulyksaligt forhippede på at få det perfekte liv på alle områder på én gang på rekordtempo.

Mere glæde, færre projekter.

Amen  

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s