TDC…alt kan ske!

Først havde jeg en dejlig fast telefon.  

Jeg hørte stemmer og var koblet til det store spændende bredbånd. Alt sammen hos TDC. Så blev det mobile bredbånd opfundet, og jeg droppede selvfølgelig den dyrere fastnet-forbindelse. Nu har jeg en mobiltelefon og et Bredbånd-2-GO-abonnement. Stadig hos TDC.

Okay.

Men da fastnettelefonsbredbåndsabbonementet skulle ophøre, så ville det til min bestyrtelse tage min webmail med sig i døden. Det kan jeg ikke leve med. Jeg er nødt til at bevare min webmail via TDC’s hjemmeside, så jeg kan beholde de mailadresser folk kender, og som jeg har brugt i årevis.

TDC trækker på skuldrene, og forlanger at jeg stadig har en eller anden form for bredbåndsaftale med dem, som om jeg havde en fastnettelefon. Det accepterede jeg, men dermed var balladen ikke forbi. TDC kan nemlig ikke helt finde ud af hvad der er op og ned på de aftaler, jeg er tvunget til at have med dem.

Først var det gratis. Så skulle jeg betale. Og jeg skulle i princippet bruge et modem, som jeg dog ikke behøvede at bruge som sådan. Jeg behøvede ikke engang at have det, bare det hed sig at jeg havde det. Den ene medarbejder sagde Oscar, Tango, Whisky. Den næste sagde Kilo, Alfa, Charlie – og de fem næste skiftede lidt mellem Juliet, Hotel, Golf og X-Ray.

For nylig kom jeg i skænderi i telefonen med en lidt for smart ung TDC-mand, der ville prakke mig et eller andet på som kostede trehundrede-et-eller-andet om året for at bevare min adgang til TDC Webmail. Take it or leave it, som han sagde. Jeg forlod det og fik kontakt til en langt mere forstående kvindelig medarbejder, der solgte mig noget andet, som kostede hundrede-et-eller-andet om året.

Nu har så jeg fået to breve fra TDC, dateret 9. juni og 17. juni.

I begge breve har jeg det samme kundenummer, men med to forskellige opkaldsnumre på det modem, jeg ikke har og sikkert heller ikke behøver. Jeg kan jo logge mig ind på min webmail på TDC’s hjemmeside via min Bredbånd-2-Go-forbindelse, som jeg holder meget af.

I det ene brev står der, at jeg bare skal tage det roligt. Det gamle abonnement udløber 14. august, og så begynder det her nye TDC NetBasis Plus. I det andet brev står der, at jeg bare skal tage det roligt. Det gamle abonnement udløber 30. juni, og så begynder det her nye TDC Netplus.

Jeg har endnu ikke turdet læse alle de 2 x 19 siders tekst igennem i de to breve. En samtale med en ung kvindelig TDC-medarbejder for lidt siden bestyrkede min uro. Jeg sagde at jeg var træt af hele tiden at skulle fortælle hele historien forfra, og at jeg nu ville lade sagen elevere til et lidt højere plateau.

Det er da godt, at det kun drejer sig om noget telefon-væsen, og at det ikke er en sygehistorie, hvor man møder en ny læge hver gang.

Jeg vil nu spørge TDC om det kan være rigtigt, at jeg som TDC-bredbåndskunde, der betaler tæt på 300 kroner om måneden, skal betale ekstra for at have et fastnetabonnement uden fastnet, alene for at kunne beholde min webmail.

[fortsættes]

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s