Hmm…

Om få dage får jeg brev fra Bibliotekstyrelsen. Hvis der for gud ved hvilket år i træk står, at jeg lige netop ikke opfylder mindstekravet for at blive honoreret for at mine bøger må stå på biblioteket, så….ja, så…så er det jo ikke nogen sensation.

Jeg kan kun håbe at sidste års udgivelse af ‘Beologi’ lige præcis har skubbet mig de få point op over bundgrænsen. Og det vil være mere end velkomment. Kommunen vil have 5.000 kr i boligsikring for 2008 tilbage, fordi jeg angiveligt har tjent for meget. Det er jo svært på forhånd at vide hvad man kommer til at tjene, når man hyres fra opgave til opgave.

Og der er de gode gamle 17.000 kr i ekstraskat for 2008. Og el-regning. Og varmeregning…varmeregning! Og ønsker om forhøjet børnebidrag. Og krav om ekstra arbejdsmarkedsbidrag. Og ingen vagter i Operaen i juli og august. Havde jeg ikke fået SP-penge, så ville det have set meget, meget kreativt ud.

Men…det er trods alt ting som skal ekspederes. Det er probleme som jeg kan arbejde med. At have udgifter og indtægter, og få de to til at snakke pænt sammen hører voksenlivet til. Man skal respektere tal. Især når de optræder i det man kalder beløb. A4 er en formidabel modstander. Men man har jo tilladelse til at deltage i kampen. Præge den.

Til oktober skulle jeg meget gerne få en ordentlig røvfuld kugler for at have så mange lydbøger stående på bibliotekerne med min stemme i. Det gik jo op for mig sidste år, at Biblioteksstyrelsen i sin udregning af ‘Rådighedsbeløb for Grammofonplader m.v.’ manglede 30-40 af de titler, som jeg rent faktisk har indlæst og som er købt af bibliotekerne.

Men kommer der “efterregulering” den vej? Næppe… 

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s