Vi nakker ham

Jeg var jo i en lang periode far for en lille dreng med store brune øjne.

Han var nem at have med at gøre. Kun få gange måtte jeg advisere om at det kunne ende med at jeg måtte tage fat i nakken på ham. Det sidste ord blev udtalt med germansk brydning: “Fat i nachen..!” Antallet af gange, hvor jeg rent fysisk tog fat i nakken på ham kan tælles på måske to fingre.

I dag er han så stor og stærk, at han næsten kan lægge mig ned med to fingre. Heldigvis bor han fyrre kilometer væk, så det er sjældent at han kan give mig en nostalgisk smagsprøve.

Det glæder jeg mig over, men det varer kun til min kære datter kommer på sommerbesøg. Hun er intet mindre end bomhamrende stærk. Arme de spillere, som har forsøgt at komme i vejen for hende i diverse sjællandske håndboldhaller.

Når hun bliver legesyg, så skal jeg være meget opmærksom på hvor slagene og sparkene kommer fra. Det går desværre ud over min nakke, fordi hun vrider mit hovede så meget rundt, at jeg må stemme kraftigt imod. Det skulle jo nødigt sige knæk.

Efter sådan et rask lille slagsmål i S-toget, er det dejligt at komme hjem og hvile sig. Så vågner man næste dag med ømme muskler og en let ludende holdning.

Fat i kaffen. Det er skønt at have børn.

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s