Du Store Bureaukrat II

Var der ikke noget med, at jeg som Guldmedlem af S-More kunne tage cyklen gratis med i S-toget i sommerferien?

Det mente jeg, men for at være helt sikker inden jeg tog jernhesten med på en lyntur til Ballerup, ville jeg lige slå det op på S-More’s hjemmeside. Man skal logge ind via en kode, man får i en SMS. Men lige meget hvor mange gange jeg prøvede, kom der ingen SMS.

Så ringede jeg til DSB, men i S-tog’s informationen slog damen syv zoner for sig, og sagde at når det gjaldt S-More skulle jeg enten sende en mail, eller tage ind på billetkontoret på Nørreport Station.

Jamen, forsøgte jeg, kan du ikke forstå at når man ikke kan logge sig ind på hjemmesiden, så må du og S-More-personerne gøre lidt ekstra for at skaffe svar på så enkelt et svar om cykelmedtagningen?

Nix..! Damen sagde, at dem på Nørreport udtrykkeligt havde frabedt sig telefoniske henvendelser om S-More. Jeg resignerede, og overvejede at satse på at jeg huskede rigtigt. Det kunne ikke være rigtigt, at jeg skulle vente i to-tre dage på et mail-svar, eller først tage til Nørreport uden cykel.

I stedet købte jeg en Cykelbillet til 12 kroner på Bispebjerg station, og fik klaret mit ærinde i Ballerup, via Flintholm station. Jeg turde ikke risikere en lang diskussion med en togrevisor. Men jeg regner med at få de tolv kroner refunderet?

Vi må se ad…jeg venter stadig på koder fra de 7-8 daggamle forsøg på at logge ind på S-More siden. Pudsigt nok fik jeg en helt tredje SMS fra S-More i går, hvori der reklameres for et tilbud om rabat på at komme til Coldplay-koncert i Herning. Hvad nytter det, når jeg bare vil på cykeltur i Ballerup? 

Jeg må nok hellere sende en mail.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s