TDC ringer til mig

Jeg tror han hed Allan, men i hvert fald havde han læst og tænkt over mit indlæg om hvorfor man skal beholde TDC’s fastnetbaserede bredbåndsabonnementer, hvis man ønsker at bevare brugen af TDC’s webmail efter at man skifter til TDC’s mobile Bredbånd-2-Go bredbånd.

Han forklarede, at det var rigtigt nok at man var nødt til at bevare et fastnetbredbånd, hvis man ville beholde webmail-adresserne. Og at prisen var ca. 300 kr. om året – og den ville nu stige til ca. 500 kr.

Man kunne tage chancen, og beholde et gratis fastnetabonnement, men så risikerede man at TDC opsagde det, fordi man ikke bruger det nok. Men man kunne tage chancen, for det var ikke altid at de lige havde tid til at holde øje med om man bruger det.

Og jeg kunne vist nok også forstå, at hvis man vælger de abonnementer som man betaler for, så skal man have et fastnetnummer, mens det ikke er nødvendigt med et gratis fastnetabonnement. Tror jeg nok.

Vi havde en god seriøs snak om det, og jeg endte med at tage chancen. Jeg vil ikke give 500 kr. om året for at beholde mailadresserne, når jeg giver 300 kr om måneden for Bredbånd-2-Go. Han lovede at man bliver varslet, hvis de vil lukke for den gratis fastnetforbindelse.

Det hele er jo lidt absurd, når jeg stadig logger ind på webmailsiden via mit mobile TDC Bredbånd-2-Go abonnement – men omvendt forstår jeg godt, at services ikke kan være gratis for alle hele tiden. Udviklingen går bare så stærkt, at tilbudene falder over hinanden og får skrabede knæ.  

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s