Bogstatus

Bogpriser.dk påstår stadig at min nyudgivne digtsamling ‘Nogens’ er udsolgt fra forlaget. Trods mange opfordringer vil de ikke fjerne den forkerte oplysning. Sørgeligt.

Forlaget Books-on-Demand har endnu ikke besvaret min åbne mail fra forleden, hvor jeg opfordrer til at vi dropper aftalen om at bogen kommer med på BogForum midt i november. Jeg vil ikke give 700 kroner for at få så dårligt trykt en bog med.

Det interessante i den sidste sag er dog, at jeg ikke har betalt beløbet endnu. Forlaget sender fakturaer ud, og jeg har ikke fået én for messedeltagelsen endnu. Jeg har betalt for de 100 perfekt trykte postkort, jeg har bestilt, og for de fem bøger jeg har bestilt og modtaget.

Kan man håbe på at der aldrig kommer en regning for messen? 

UPDATE: Pudsigt nok kom der i et brev netop i dag, fredag, en faktura for selve den ulyksaligt grimme trykning – og lyksalige udgivelse – af bogen. Regningen er dateret 25/8 og skal betales inden 8. september, hvilket ikke er helt så enkelt på nuværende tidspunkt. Men jeg har da skyndsomst overført de 449 kr. for nogens digte…nu med rødmen.

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s