En god dag

Dette er et gladt indlæg uden ironi eller sarkasme mellem linjerne.

Du kan godt allerede nu droppe enhver formodning om, at der pludselig popper en eller anden perfiditet op eller at jeg lige med ét fyrer en forgiftet stikling afsted.

Og hvis du hører til dem, der kan have det svært når andre praler af at være smertefrie efter en god lang nats søvn, og som straks skal fylde på og fylde på med gode tidener og små søde ingentinger – så er det nu du skal løfte blikket og vende det mod større ting end min lille verden.

[sig mig lige engang, er der ikke alligevel en næsten vredladen tone i indlægget?]

Nå, men jeg mener det! Jeg nyder det. Lige nu. Min datter ligger inde på mit lille kammer og sover. I aftes tog hun med mig til en tre timer lang Shakespeare-forestilling, og kunne lide den. Så skal man da være en glad far.

Jeg har lige drukket en ordentlig spand kaffe og har spist en rugfel (rugfle?) som smagte så godt, at jeg seriøst overvejer at daske endnu en ind i miniovnen, som jeg har lånt af min eks-svigermor. Kan det blive mere lørdagslækkert? Hvad…smoothie? Okay, den æder jeg.

På komfuret står min BUSH DAB’er, og jeg hører et lommefilosofisk radioprogram med humor og Sugar Babes. Vejret er lyst og klart udenfor. Trafiklarmen på et tåleligt niveau. Politiken er begyndt at anmelde lydbøger. Jeg har fået den lille fladskærm her på køkkenbordet til at vise HDMI-billeder, og er ovenikøbet så kålhøgen at jeg har bestilt HD-kvalitet fra om lige lidt.

Jeg kunne sagtens finde på noget at brokke mig over. Ork. Not to worry. Men ikke denne gang. Nixen von bixen. Det har i dag ikke fortjent. Jeg er 52 år og denne lørdag er en god dag.

Vist kan det blive en mismods vinter og måske kommer jeg til at råbe forgæves efter en hest som straf for denne hybris, og så kommer der kun en kæphest som siger den hedder Nemesis.

Pyt med det. So be it. Nu skal jeg have mere kaffe. Sgu.

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s