Nyt om lyt og mere om flere

* Man kunne høre Vita-udsendelsen på P1 flere gange i mandags. Både om formiddagen og om aftenen. Jeg undlod bevidst at nævne genudsendelsen tirsdag morgen ved 05-tiden – men-men…to af mine allerkæreste kontakter mailede senere til mig, at de havde hørt mig på det tidspunkt, og at det havde været ganske så lytbart. Og så er det, man spørger sig selv: hvem ville man selv kunne hold ud at høre på klokken fem om morgenen? Jeg er mere end stolt over, at de ikke flygtede ned under dynen igen. Mange tak for den respons, Oluf og Marianne.

* Svar fra DR Drama, at de ikke kan bruge mine dialogtekster ‘Møder’, angiveligt fordi de ikke kan sende så korte episoder. Øv, øv og 117 gange øv. Jeg troede netop, at man var begyndt at sende små stykker dramatik i radioen, fordi alting skal hakkes op i små hapsere, nu om stunder. Æv, hvor er det afslag syreudløsende. Grrhh…!

* På min caférunde med programmer i Operaen, møder jeg et venligt ansigt som virker behageligt bekendt. Og jo, det er den gamle glade guitarist Mogens fra højskoledagene i 1979 på Ærø. Han er i Operaen til West Side Story Suite sammen med sin smukke kone Inge. Det er hans 50 års fødselsdagsgave. Jeg sælger dem et program, og synes det er så skønt at møde ham igen. Den tid var blandt det mest bevidsthedsudvidende jeg har oplevet i mit liv.

* For nylig indlæste jeg DR-podde-bogen ‘Revolutionary Road’ på så kort tid, at jeg frygtede at jeg ville vågne om natten og skændes med mig selv i søvne og true min hovedpude med skilsmisse. I disse dage skal jeg på rekordtid gøre Nesbø-gyser-thrilleren ‘Panserhjerte’ på ialt 632 sider færdig. De sidste 110 sider på to dage. Det gør indlæsningen lisså spændende som selve mordgåden i teksten. Hmm…måske gi’r det element min stemme en ekstra spændingstone? Spoooky stuff…

* Jeg kan kun fnise over hele processen med udgivelsen af min seneste digtsamling. Tirsdag 3. september bestilte jeg ‘Nogens’ via Bogguide.dk til afhentning hos Harders boghandel på Nørrebrogade. Straks fik jeg en mail om at bestillingen var modtaget. Og siden da? Ingenting. Andre har bestilt bogen via Bogpriser.dk (hvor man stadig påstår at bogen er udsolgt fra forlaget) og bestillerne har vistnok indtil videre ikke fået andet ud af investeringen på ca. 50 kroner end et trøstegavekort på 100 kroner.

* I mellemtiden venter jeg på, om forlaget vil acceptere min aflysning af deltagelsen på Bogmessen med den grimme bog. De har mailet at de ikke vil modtage min aflysning, som kom på den femtende dag efter bestillingen via nettet, men de har omvendt ikke sendt nogen regning endnu. Alle andre regninger for trykning etc har jeg betalt. Vi må se ad…

* Lidt sjovt, forresten, at Saxo.com på den ene side skriver at de skal have 19 kroner i fragt for at sende ‘Nogens’…men når man så bestiller den, er der ikke noget fragtgebyr alligevel. Javel, så. Men mange tak, siger forfatteren da. Hihi. 

* I morgen: de sidste 60 siders norsk uhygge + IOC-tjans på Holmen. En lang og vigtig dag, må jeg sige.

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s