SAXO gi’r fortabt

Min særligt gode gamle sofa-helt, Knudsen, mailer til mig at internet-boghandleren Saxo.com med stor beklagelse må meddele at de heller ikke i denne omgang kan skaffe ham den bog, han så brændende ønsker at få førstehåndskendskab til…nemlig nogens digte.

Saxo indleder lakonisk: “Varen kan desværre ikke skaffes” – og som et plaster på Knudsens blødende poetiske sår, vil Saxo.com fremsende et nyt gavekort til ham på 60 kroner.

Jeg har aldeles sofort skrevet til Knudsen og spurgt om det ikke er det andet gavekort, han får fra Saxo,com – så han nu er oppe på at have fået i alt 160 kr. for IKKE at købe en bog til 30 kroner.

Lisså spændt jeg venter på svaret fra ham, venter jeg fortfarende på nogle flere og gerne lidt bedre svar og reaktioner fra forlaget – BoD.dk – der jo gerne skulle kunne levere bøgerne til diverse boghandlere, så både forlaget og jeg får vores fortjente succes på enhver måde.

Men ærlig talt…efterhånden synes jeg forløbet er så underholdende, at jeg vil ønske at det aldrig holder op.

Måske skulle jeg skynde mig at udgive endnu en bog hos BoD.dk? 

PS. Her er hele mailen fra Saxo.com til Knudsen:

“Kære Knudsen,
 
Tak for din bestilling. Vi kan desværre ikke skaffe bogen “Nogens”. Vi har derfor måttet annullere din ordre nr. 1030078. Vi sender straks et nyt gavekort på kr. 60,00.
 
Vi forsøger konstant at holde vores varekartotek så korrekt og opdateret som muligt, men desværre er de oplysninger, vi modtager fra forlag og andre leverandører, ikke altid helt præcise.
 
Jeg håber, at vi kan hjælpe dig en anden gang.
 
Med venlig hilsen
Kim Holmgaard
SAXO.com”

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s