Chief Rødfjæs styrer stadig

For en halv time siden hentede jeg den bestilte bog med nogens digte i Harders Boghandel på Nørrebrogade 226. Jeg har ventet på bogen siden 3. september og var spændt på flere ting.

Telefonisk havde Harder sagt noget om, at forlaget havde haft problemer med at trykke bogen, og mente at der var ved at blive trykt et nyt oplag som fungerede lidt bedre.

Det var sød musik i mine øren, men efter at have hentet bogen kan jeg konstatere at sagen stadig er bøf. Og her taler vi rødt kød. Tatar. In your face – eller rettere: my brave face. Eksemplaret er fra første tapning, inklusive ‘Mein Rote Kopf’ og trykfejl på bagsiden.

Så var der prisen. Den var angivet som ca. 30 kroner, og den endelige pris landede på i alt 30 kroner. Ingen gavecheck og ingen udbrændt tysk syndromprosa. Nydeligt plasticomslag – og fortsat god weekend fra den tårnhøje og daggammelt skægstubbede ekspedient (The Harder They Come) – der tydeligt kunne huske sagaen om bogens lange rejse frem til i dag.

Jeg synes det hele er herreherligt – og grunden til at jeg tager det så utungt, er at jeg ved at indholdet står pænt og nydeligt på hver sin råhvide side:

sorgens zoner nedslagstålende
klovnens kloner fredsagsflående
morgenmaden bredbagsfrådende
downloads den nedladendes måde
downs syndrom det vedtagnes gåde
uploads spundet af optimistiske tråde
flovhedens kådhed den vredladnes nåde

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s