Julen er reddet

Forlaget Books-on-Demand har sendt mig den første avanceafregning over hvordan det går for vores lille elskovsbarn ‘Nogens’.

Ifølge forlaget er der solgt fire eksemplarer, hhv 25/8, 10/9, 25/9 og 30/9. Hvert solgt eksemplar af den let rødmende nobelprisjagende digtsamling udløser 2,80 kr. før skat til mig, og jeg har derfor tjent 11,20 kr. indtil videre.

Vist udbetales beløb under 200 kr. ikke før ved årets udløb, og vist kan jeg frygte nye regninger fra forlaget, både for at ville udstille deres egen pinligt amatøragtige tryk-kvalitet på BogForum i november + det årlige beløb for at beholde den fejlbehæftede printfil i forlagets trykmaskine.

Og vist har jeg brugt ca. 500 kr for at få bogen ind i maskinen og ud på markedet. Men Julen er reddet…ja, altså Julen 2010.

Jeg synes faktisk at det ambitiøse forlag burde tage en god lang snak med sig selv – gerne på plattysk – og den snak burde udløse nogle seriøse nytårsforsætter som gerne må fortsætte langt, langt ind i 2010 og 11 og 12 og 13 og og og… 

Advertisement

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s