Lejemorderens Panserhjerte

Det er spøjst at se en roman blive foromtalt og anmeldt i store artikler i aviserne, lang tid efter at jeg har indlæst den så lydbogsudgaven kan udkomme samme dag som den trykte.

I den forløbne uge er der kommet to bøger som inden udgivelsen har været en tur i Boks A og B sammen med mig i lydstudiet. Den intense norske krimi ‘Panserhjerte’ af Jo Nesbø og den næsten farceagtige islandske ‘Lejemorderens guide til et smukt hjem’ af Hallgrimur Helgason.

De var begge meget udfordrende opgaver og gav en hel masse tilbage til mig. Jeg er spændt på om lytterne kan få den samme eller en helt anden oplevelse, som hvis de sad med den trykte udgave.

Derfor ærgrer det mig også at lydbogsudgaverne får så lidt eller slet ingen omtale, ikke engang nede i de få linjer med faktuelle oplysninger om sidetal, pris og forlag. At bøgerne får fine og flotte anmeldelser gør ikke græmmelsen mindre.

Og for at jeg rigtigt skal fatte pointen, så er HØRT – den ellers faste ugentlige del af Politiken Lørdags bogsektion – udgået i denne uge. Der er simpelthen ingen anmeldelser af nogen lydbog overhovedet.

Der er vist lang vej endnu til Smagsdommerne.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s