En bedre København

Så er der valg.

Jeg bor i hovedstaden, og skal satse på at en mand eller kvinde kan finde hoved og hale i Borgerrepræsentationen (BR) og i de lidt for uafhængige og gensidigt bekrigende afdelinger og systemer på rådhuset.

Regionsvalget siger mig ikke noget, men jeg så på en plakat på Chr. Torv forleden (mens jeg ventede på Bus 66 til Operaen) at Christianskirkens læspende læderjakkepræst Flemming Pless stiller op til netop det råd.

Ham har jeg altid lyttet efter når han har flashet skaldepanden på tv – så han får min stemme. Måske kan jeg få ham som hospitalspræst på den yderste dag? Det gad jeg sgu godt. Bortset fra at han og jeg er lige gamle…

Jeg stemmer nok ikke på Liste D til BR, fordi de på en plakat skriver “- for en bedre København”. Exclude me…men i min verden er København et t-ord. Er der en Liste T? Sikkert. Jeg ved faktisk endnu ikke hvad jeg vil stemme til BR, men…der er områder på spisesedlen, hvor jeg ikke kommer.

Vi må se ad.

God valgdag!

Advertisement

11 kommentarer til “En bedre København

  1. Hihi, Tina…men jeg kom faktisk i tvivl, for en havn er jo et n-ord. Alligevel kan jeg ikke ha’ at det ikke skulle hedde ‘et bedre København’. Betyder det, at det underforståede er ‘stedet’?

  2. Havde du ikke mulighed for at stemme på Nihilistisk Folkeparti? Eller på “Lavere Skatter og Afgifter”?
    Vi havde flere gode navne at stemme på.

  3. Donald…jo, jeg kunne have stemt på de dér nihalede kattejamrere, og der var mange andre superspøjse lister på den københavnske menu, men jeg endte med en forfatter, der efter min mening er god til at manuducere 😉

  4. Nej jeg behøver ikke at Google Manu Sareen, han kom allerede på websitet d-axel for en del år siden med kommentarer om hvordan man arbejder med tillid og engagement for unge mennesker af fremragende herkomst.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s