Søndagstur til Stevns III

Med en reprimande som straf fik jeg af DSB i telefonen løfte om at jeg måtte få pengene tilbage for lørdagsbilletten til Rødvig. Jeg havde i mellemtiden opdaget at MOVIA tilbyder en service netop til de yderområder, hvor der er få eller ingen busforbindelser:

Flextrafik. Man kan ringe og bestille en mellemting mellem en bus og en taxi. Prisen er 35 kr. for de første 5 km, og et par kroner for de efterfølgende. Systemet bruges meget af handicappede kunder, men alle kan bestille en tur.

Planen var nu at køre på vores københavnske klippeklip til den yderste udpost, Varpelev – som ligger ca. 12 km fra efterskolen i Boestofte – og derfra få en Flextrafikbus til at hente os på stationen…eller rettere: trinbrættet.

Jeg fandt nummeret på Flextrafik, og fik kontakt til en ubehageligt barsk og bekymrende bogstavudfordret moster i MOVIA.

(fortsættes)

4 kommentarer til “Søndagstur til Stevns III

  1. Som “traffic-case” må denne Move with Movia-history kunne bogstavudfordre Movia´s personaleblad/intranet.
    Eksemplet støtter med al kilometer-agtig tydelig een af kommentatorens kæpheste: Indførelse af landsdækkende trafikkort.
    Det er snart ikke engang nok at have en ph.d. i “interaktion og flex mellem offentlige trafiksystemer og regionale zoner”.

  2. Som denne historie udvikler sig, ender du snarere som trafikkonsulent eller transportvejleder. Iværksættervirksomheden kunne f.eks. hedde “Billetlet”.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s