Pizza Story

I går skulle min datter og jeg slå tre timer ihjel i Køge.

Vi fandt et sted at sidde over en let cola og en smule hurtigmad, og efter at have overstået spisningen foreslog jeg at vi kunne skrive en historie, hvor vi skiftedes til at skrive en linje – uden at vide hvad den anden havde skrevet.

Det eneste vi vidste var at historien var i datid, og vi fik at vide hvad det sidste ord var i den sætning vi skulle følge op på. Først når siden var fyldt op med linjer fandt vi ud af hvad den anden havde skrevet.

Her er den første historie. Min datter begynder. Mine linjer står i kursiv:

‘For mange år siden boede der en lille gris i en hytte langt mod nord. Det var ikke til at vide om det var den rigtige retning, men grisen kørte ikke i bil. Det hele virkede på samme tid som om alt var forbi og noget nyt begyndt. Grisen var begyndt at blive rigtig, rigtig bange for udstødningen. Luftforandring skal der til. Livet kan ikke altid fås med indbygget filter. Det var ret genialt med sådan et filter, men det gik desværre i stykker efter meget kort tid, og derfor købte grisen i stedet en cykel. Det hele virkede mere og mere grotesk, og spørgsmålet var om der var brug for en læge. Grisen gik til læge alt for mange gange, fordi den rent faktisk ikke anede hvordan man kørte på cykel. Så derfor går den altid fremover.’

Advertisement

2 kommentarer til “Pizza Story

  1. 3 timer i Køge. Der kan vist komme mange twistede historier ud af de herlige oplevelser, der næsten kan overfylde bloggen ;-).
    En alternativ samtalebog 😉 !
    Man(d) afventer (marcipan-)grisens videre skæbne…..

  2. Erik…det var faktisk smaddersjovt, og tiden føltes slet ikke lang. Vi nåede at få lavet 4-5 historier. Latteren rullede på det lille tomatsted 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s