Pizza Story II

En dreng og en pige mødtes engang på torvet i en by, de ikke havde været i før. “Før var det ikke så besværligt”, sagde pigen til sin morfar. I mellemtiden havde en lille hest taget sig en lur opad en morbærbusk. Den lille morbærbusk stod så fint ude i haven, og lignede ikke en ting der kunne gøre så stor skade. Alt dette påvirkede drengen og pigen på torvet langt mindre end man kunne tro. Så alle måtte tro på at Gud havde sendt dem en eller anden form for tegn. I næste øjeblik lettede tusind natugler fra deres ellers totalt mørkelagte skjulesteder. De blev nødt til at skjule sig, for ellers ville himlen jo falde ned som et brændende inferno. Og det værste ved det hele var at drengen og pigen aldrig fik talt sammen, og de kom heller aldrig tilbage til byen. Sådan ender de fleste historier heldigvis ikke! 

4 kommentarer til “Pizza Story II

  1. Gråden stod i halsen på kommentatoren, indtil den sidste linie beroligede ham.
    Min fornemmelse fra “Pizza Story” er vist rigtig. Der er lagt op til en sand Pizza-føljeton, der i omfang og vægt kan punktere ethvert pizzabuds knallert. 😉

  2. Det er en god ide at hjælpe hinanden med at skrive historier, men næste gang må I gerne se, hvad den anden skriver.
    Mine ungdomshistorier blev aldrig færdige: Barnet, som er født i et fængsel, men som opdager verdens goder ved at sniffe lim på et snedkerværksted, eller om sejleren, som redder sig på en tømmerflåde og kommer tilbage til København uden at nogen kan genkende ham.

  3. Hehe, Donald…tak for tipset. Nu varer det nok lige en uge eller tyve. før vi igen skal slå tre timer ihjel i Køge – men så skal vi nok prøve din metode.
    Sikke nogle drabelige stories dér…wauw!

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s