Saglig salighed?

Åh, hvor skal man tjekke sin tekst dobbelt, når man prøver at gøre sig morsom på andres bekostning. Se nu bare denne nyhed fra TV2’s Tekst-TV i dag, og glæd dig til tredjesidste linje:

Hele 3. årgang på Støvring Gymnasium syd for Aalborg er blevet bortvist for resten af dagen og risikerer at gå glip af juleafslutningen senere på måneden. Det skriver nordjyske.dk.

Eleverne har en juletradition, hvor 3. årgang danser kædedans gennem skolen og synger “Nu er det jul igen”. Men sidste år udartede løjerne til vand­kamp, og derfor forbød gymnasiets rek­tor, Jens Nielsen, traditionen.

Men eleverne så stort på rektors for­bud, dannede kæde og brød ud i saglig julesang. Og så var det ud.

Rektor Jens Nielsen stoppede de dansende elever og bortvist dem alle på stedet.”

3 kommentarer til “Saglig salighed?

  1. Ah…Hvadbehager…? Insisterer nutidens ungdom nu på at fremføre saglige musikalske indslag? Nej, det er ikke som i mine unge dage, da man nøjedes med at være salig så’n omkring juletid. Hvad skal al den seriøsitetsinsisteren dog til for? Hvad bliver det næste mon? Meningsfyldte liv og seriøse tv-udsendelser? Ja, man spø’r bare …

  2. Men … Oh, hvor jeg hyggede mig med den tekst. Og så ikke antydning af selverkendelse fra min side om, at jeg sandsyneligvis selv ville være i første række, hvis jeg havde været blandt de sa(g)lige xmas-carollere;)

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s