8 kommentarer til “Kys hinaaaaanden..!

  1. Det ser ellers ikke særlig gentleman-agtigt ud, når de sparker hinanden over skinnebenene, så måske er det det, han klager over, journalisten: Der burde være flere venlige kram 🙂 På den anden side giver det ikke mening sammen med “låst”.

  2. Denne kommentator har i perioder af sit plettede (og heteroseksuelle ;-)) liv ejet forskellige typer af skildpadder.
    Det skal med den erfaringsmæssige zoologiske ballast præciseres, at skildpadder i-k-k-e er fastlåst i flere dage. Access-tiden er stortset som hos deres dyrepassere…så cirka ;-).
    Endelig er det måske meget gavnligt, at “ud af man(d)skabet”-problematikken får sin egen halvleg og ikke presses ned under (kunst-)græstæppet ;-).

  3. Erik…jeg takker meget for præciseringen af vores skjoldmænd og skjoldmøers swingerturtlende hyggemodus. Er turtleduer i virkeligheden en slags padder? Svaret fåes ikke i et senere afsnit, og er nok mere pladder end padder 🙂

  4. Da jeg med mit rationelle og poesi-afstumpede sindelag er ude af stand til at kommentere kvalificeret på indlægget fra 07/12/09, skal blot tilføjes, at hyggemodus hos padder a-l-d-r-i-g bør være sløve – Skjold Burne eller ej 😉

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s