Julegavetips

Ikke alene er dette et såkaldt kasketvaskestativ, men det anbefales også at vaske kasketten på øverste hylde af opvaskemaskinen – så hvis nogen vil give mig dette hatbur i julegave, skal de være klar over at ‘cap washeren’ kan blive noget dyrere end den hund butikken forlanger for stativ, kasket…stafetten.

18 kommentarer til “Julegavetips

 1. Den er godt nok speciel! Der må være en cap-kultur blandt halvskaldede baseball-spillere, som gør det muligt at sælge nogle exemplarer af ovenviste dims. Det minder mig om to videoer jeg fandt (via Capac) på YouTube, James Taylor fra 1971 eller 72 med “You’ve Got a Friend”, og samme 25 år efter. Det ville måske klæde ham med en hat af en eller anden slags (nok ikke sådan en cap som skal vaskes i bur) 🙂

 2. Den er jo genial – tak for gaveide til kæresten, der elsker sine kasketter, men aldrig rigtig får dem vasket…. for de krøller og gør ved i vaskemaskinen 🙂

 3. Donald…James Taylor er velkommen til at låne min kasket fra ‘det kongelige teater’ – mon ikke den ville blive et hit på den anden side af dammen?

 4. Mon det er en fantasifuld producent af opvaskemaskiner, der har fundet på dette fif (?). Det er aldrig helt klart, om man skal stryge hatten i den kapitalistiske verdens mange udfordringer.
  Institutejeren er jo den glade bærer af caps og kan derfor have en vis interesse i at få produktet i julegave. Een anden af Ínstituttets flerårige medlemmer stryger cap´en i respekt for mange gode indlæg og forventninger om flere ad futura.
  Dette var kommentar nr. 500. “Trofastheden” kan aflæses/bevises på
  1) http://www.hulegaard.dk/arkiv_b.htm
  2) Klik på “Beologen”

 5. Erik…jeg letter på hele vaskemaskinen i taksom hilsen til dig, for alle dine tænksomme hilsener, opmuntringer og opbyggelige kindheste.
  Mange varme julehilsener til dig
  🙂

 6. Foranlediget af “anjoe´s” link kan det konstateres, at BEOs hestevisker-stemme har fået et læser-lytter til at ønske fælles sengeleje med ham ved juletid.
  Pas nu på Din DYD i den søde juletid, kære BEO 😉 !

 7. Anjoe…ja, det var godt nok ellers lidt af en anmeldelse, må jeg sige. Måske skulle jeg indlæse en najs lille godnatremse, og slutte med en lille vuggevise? Aj, det er selvfølgelig superdejligt at høre om en lytter, der mener jeg har ramt lige præcis den tone som Nesbøgerne fortjener. Nesbø er øverste skuffe, synes jeg.
  Tak for tipset 🙂

 8. Jeg mener hvert et ord, og er iøvrigt også enig i at Nesbø er i superklassen. Jeg er sikker på at Harry Hole er tænkt med din stemme 🙂
  Hvis der skulle findes en godnatremse du kunne finde på at indtale, ja så er jeg med på den også, HELT sikkert hi hi
  Mange julehilsener
  Henriette 😉

 9. Henriette…jeg takker mere end meget.
  En pudsig detalje om Jo Nesbø og hans danske indlæser er, at vi er tilhængere af den samme engelske fodboldklub – nemlig de dérsens hanekyllinger på The Lane, hvis motto er ‘Audere Est Facere’ (at vove er at gøre).

 10. Min gud… fodbold sniger sig da også ind alle steder 😉 Jeg var gift med en herre der havde den samme evne til at få fodbolden flettet ind OVERALT hihi
  Nu er det sådan at efter tre år begynder jeg at være lidt rusten i sporten, der var ellers engang hvor jeg kunne vækkes og straks remse spillere, klubber og hjemmebaner op på kommando, så hjælp mig lige lidt på vej her..
  The lane.. er det White Hart Lane vi taler om?? Tottenham har jeg søreme set LIVE for år tilbage. Ja ja du , kom ikke her og bli væk
  Jeg tror jeg snupper mottoet, med de forandringer jeg er på vej ud i. Ikke helt forkert er det jo.

 11. Henriette…hehe, jeg beklager…fodbold har fyldt meget i min barndom og ungdom, og på en måde er sporten meget velegnet til at komme af med en masse stærke følelser på for alle os mænd, der ikke tør spille dem ud mod alle de stærke kvinder vi møder fra Dag 1.
  Og for mig var det også nærmest livsreddende at jeg spillede og trænede så meget som dreng og ung…så sporten har været god mod mig, omend jeg egentlig ikke trives blandt mange af de typer, som fodbolden tiltrækker: de overfanatiske typer.
  The Lane….jeps, det er Hottentot Hamspurs hjemmebane, og deres motto er nemlig tankevækkende.

 12. Ha! At et kasketbur kan få en levende dialog igang, det er et af blogosfærens mirakler! Men på den anden side, så har vi her en dygtig livskunstner, en Gladsaxefødt digter der får penge for at læse godnathistorier og bagefter gå i operaen 🙂 !

 13. Donald…hehe, nu rødmer jeg…og det er dejligt. Kasketburet er sgudda også det mest syrede vi har set længe, ikke sandt? Herligt at sportsidioti også kan føre til gode dialoger 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s