Vågn op!

Nej, jeg er hverken gået i kloster eller har meldt mig under fanerne hos de benhårde dørbankende vidner.

Jeg har tværtimod afsendt bestilling på min næste bogudgivelse, som jeg håber vil kunne udkomme på min salig fars fødselsdag lidt inde i det nye år.

Bogen bliver på 60 sider og hedder ‘Jeg kan ikke sove’. Faste besøgende på mit institut vil hurtigt nikke genkendende til indholdet, som består i en række møder i dialogform mellem en søvnløs ung sælger og en lettere ekcentrisk vejleder.

Jeg kalder det en ‘fiktion’ i undertitlen, fordi jeg ikke ville kalde det en roman når det kun er dialog – og ‘kortprosa’ er det vel heller ikke, når der ikke er andet end dialog?

Så snart jeg ved mere præcist hvornår bogen udkommer, vil jeg vise hvordan omslaget ser ud – og nej…der er ikke noget soldruknet fotografi på forsiden. Stol på det!

Jo-jo…det er såmænd mine søde venner fra Books-on-Demand, der skal udgive bogen. Prisen bliver 40 kroner pr. bog.

9 kommentarer til “Vågn op!

 1. Fiktion eller kortprosa eller indbundne tanker or whatever – fremragende, at Du igen har gang i forfatterskabet.
  Off topic: Netop hjemkommet fra et gyngende besøg hos den skandinaviske perle mellem to hovedstæder. Rigtig god oplevelse – glæd dig til en gyngende jul med vidunderbarnet 😉 !

 2. Echo af Erik Hulegaard! Skriv.
  A writer writes, always.
  Throw Mama From The Train.(1987, Danny deVito, Billy Crystal, Anne Ramsey)
  Larry Donner is a struggling writer who teaches a creative writing class at a community college. Larry feels anger and resentment towards his ex-wife, Margaret (Mulgrew), who has stolen his book and had it published in her name. The book has become a smashing success and has propelled her to undeserved wealth and fame, including the chance to promote her book Hot Fire, on The Oprah Winfrey Show. His anger and resentment at her success, as well as the knowledge that his own literary agent published the book under Margaret’s name and knew that it was Larry’s book but didn’t inform Larry for the sake of profit, causes him to experience writer’s block.
  Hvorfor bruger du stadig BoD?

 3. Erik…takker mange gange. En forfatter skriver OG udgiver bøger. Glæder mig at du har gynget godt. Jeg glæder mig til turen med min julenissedatter 🙂

 4. Donald…åh ja, den tog-film er simpelthen så sjov. OWEEEEEEEEEEEEEN..!
  Jeg bruger BoD fordi….fordi…FORDI jeg er en dum kunstner. Tihi. Aj, det er fordi jeg kender metoden. Den er nem, meget nem – og så er den, og det er den faktisk, virkelig billig.

 5. Aha, det økonomiske element er skam væsentligt. Jeg vidste ikke at Tom Lehrer også var selv-udgiver, det bliver godt nok interessant at se, om forlagene kan bevare deres censur-monopol. Jeg har ikke fået svar på min betalte bestilling, nu må jeg se hvad jeg kan gøre. Jeg bestilte også en anden bog (nåmendetskrivermanjoikkeietkommentarfelthosenweblogger – så nu får Google et nyt ord) 🙂

 6. Donald…var/er Tom Lehrer selvudgiver? Wauw…det vidste jeg godtnok ikke. Unfassbar…
  Hvad er det du har bestilt og ikke fået…svar på?
  hep
  Beo

 7. Jeg har bestilt nogen digte, nogen har skrevet digte og det synes jeg er en god ting ™ der sommetider åbner muligheder for at sige det usagte (http://d-axel.dk/bloq).
  Nå men altså jeg bestilte nogen(s) digte og en biografi af FDRoosevelt, og nu kan jeg ikke huske hvor og jeg må hellere kontrollere om pengene er suget ud af min slunkne bank-konto.

 8. Ah! Her til formiddag vækkede postbudet mig efter en nats ryggesløse lidelser med en julegave, nogen digte, nogens digte.
  Min tillid til forretningen og Dankortet var ikke misbrugt.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s