forlangt forkortet

I næste uge kommer min nyudgivelse ‘Jeg kan ikke sove’ ud i butikken.

Jeg har forsøgt at få Politiken til at anmelde bogen, men de vil jo ikke engang overveje det før de har et trykt ex. i hånden.

I mellemtiden har jeg fået en endog meget trænet og professionel læser til at vurdere bogen, og fra vedkommende har jeg fået en højst overraskende respons: at selve idéen er god og anderledes, men at tres siders dialog er for meget af det gode.

Bogen er altså…for lang??

Jeg havde ellers forestillet mig, at en eventuel kritik snarere ville gå på at bogen var for kort. Der er jo kun de fjorten møder – og det er bestemt kun højdepunkter som er med. Og med denne reaktion behøver jeg vel egentlig kun frygte for at historien ikke holder, altså indholdet og det dramatiske forløb.

Nu glæder jeg mig til at se den trykte bog, og håber den virker tilforladelig udenpå…ja, i det hele taget. Jeg har jo ikke set den i færdigfødt form endnu.

Kinky stuff..!

Advertisement

3 kommentarer til “forlangt forkortet

  1. Nej det er ikke til at vide om den ene kvalificerede læser er mere kvalificeret end en ukvalificeret læser, der læser fordi hun har lyst eller fordi det er spændende eller bare fordi hun ikke kan sove. Heller ikke.

  2. Donald…helt rigtigt. Jeg kan ikke vide hvordan andre læser bogen. Men jeg ved at jeg har lavet den med vilje. Den er som jeg vil have den. Og så udgiver jeg den. Og så må den klare sig selv. Sådan er det. Det er helt fint. Forleden læste min datters kæreste den i ét stræk. Han er atten år, og hans reaktion var at det var en god historie. Så kan man sgu ikke få bedre anmeldelse. Punktum 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s