Samtaler med indhold, tak

Jeg troede ikke min egen clockradio. Mit smil var så bredt at mundvigene mødtes i nakkefolden. Så sød kan en vækning alligevel være.

I P1 Morgen kl. 08.20 var der et indslag om et meget dansk fænomen på bogmarkedet: samtalebøgerne. Vores nabolande kender ikke til den bogtype. De har jo så heller ikke Johannes Møllehave, kunne man tilføje.

Ikke alle samtalebøger sælger. Det er ikke nok at de to partnere er kendte. De skal også have gode historier at tale sammmen om. Ellers gider læserne ikke købe eller låne bogen.

En redaktør fra Lindhardt & Ringhoff sagde, at hvis bare indholdet i samtalen er interessant og spændende nok, så har bogen en god chance. Han efterlyste sågar ukendte menneskers manus til vurdering med henblik på eventuel udgivelse.

Hellige vejsalt!

Hvis indhold er den afgørende præmis for en en samtalebogs muligheder i 2010, så må min fiktive dialog-bog ‘Jeg kan ikke sove’ have alle muligheder for at få en god skæbne.

2 kommentarer til “Samtaler med indhold, tak

  1. Blogejeren har en pointe. Nemlig at mangen en talentfuld bogstavsartist med en kunstnerisk tilgang til præsentation af “stoffet” kan være laaaaaaaaaaaaaangt mere interessant end to “kendissers plapren” omskrevet af en ghostwriter.
    L & R hører til den i tunge vægtklasse, så ….ja…tja…!

  2. Ehu…jeg synes netop at der er substans i min lille sovebog, også selvom den er frit opfundet. Jeg har dog ikke tænkt mg at prøve lykken med netop det manus hos L&R.
    London-Tina…jeg takker 🙂

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s