Elendigt billigt lort

Jeg ved det jo, og jeg er udmærket godt klar over det.

Når man går efter de billigste ting på tilbud sat særligt ned i pris, så vil man kunne komme til at udsætte sig selv for skuffelser. Og her gælder det ikke små nuttede vandkogere, som kan stå på køkkenbordet på deres skæve sokler og blinke skælmsk med 220 Volts knap-øjne.

Vi skal ud og rejse.

Jeg købte for nogen tid siden en kørende kuffert. Det havde jeg ellers forsvoret at jeg ville, for jeg h-a-d-e-r lyden af skrumlende plastichjul på asfalt. Men alt er bedre end mit gamle system, med en selvdød rygsæk og 20-30 poser og indkøbsnet.

Da Bilka (eller var det Føtex) lokkede med en stor ‘Travel’ soft trolley til ca. 75 kroner, så kunne jeg ikke modstå fristelsen længere – og i mandags fik den hjulende kuffert sin iskolde ilddåd. Forfrysninger og forbrændinger er vel lige slemme?

Turen til Oslo gik helt fint, og det var først i de allersidste sekunder at det gik galt. Jeg skulle faktisk bare trække den op over kantstenen foran min hjemadresse, da der lød et højt KNÆK…og så stod jeg dér med et afbrukket håndtag fra den udtrækkelige teleskop-del.

Min datter eksploderede af grin. Det er ikke ualmindeligt. At man ikke kan regne med noget som helst når man er en nævenyttig nærigpind, er heller ikke ligefrem ‘Breaking News’.

Jeg brækker mine egne nyheder. Tak.

Advertisement

6 kommentarer til “Elendigt billigt lort

  1. “Knæk og bræk” siges der i visse sammenhænge. Eksemplet foroven tyder på, at det er een af disse.
    Alene det forhold, at Institutejeren selv kan (ind)se sin nærigheds konsekvenser er et godt skridt på den rigtige vej.
    Konstruktivt kunne det tænkes, at der blev sat kvalitetshjul på Institutejerens muleposer eller endnu bedre, der blev adderet nogle håndører og gået efter begrebet “kvalitet” ved næste shopping-oplevelse ;-).

  2. Erik…det er rørende at du giver udtryk for så smukt og lønligt et håb. Men på dette felt bli’r jeg nok aldrig klogere, og det gør det sikkert vældigt underholdende at kende mig. Tihi.

  3. Så kan du lære at lade være med at hjembringe mere end det normale og regulære kvantum af det norske grundfjeld, hvilket så vidt jeg husker er præcist 23,54 kilogram. Hvad skal du også med mere? Husk på, der skal også være til de andre turister, ligesom der også gerne skal være noget tilbage til fjeldaberne, ellers bliver de bare kede af det eller sure.

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s