Optræden i Århus

Søndag 25. april kl. 12.45 træder jeg op på Scene 2 i litteraturfestivalen VILD MED ORD i Filmbyen, Århus…tæt på havnen.

Det er Aksel fra lydbogsforlaget Bechs Forlag/Viatone, der har inviteret mig til at komme og tale med ham om lydbøger og hvordan jeg arbejder med at indlæse romaner.

For Aksel har jeg indlæst klassikere af Hemingway, Dürrenmatt, Lenz, Dostojevski, Jacobsen og Zweig – og snart skal jeg indlæse Dostojevskis ‘Kældermennesket’.

Jeg har foreslået Aksel at der afspilles små lydbidder fra nogle af de værker, og så kan vi tage dem derfra.

Min datter kører med i toget på en glad forårstur. Det er godt at have en læseglad assistent med. 

 

Advertisement

7 kommentarer til “Optræden i Århus

  1. Da blogejeren har en næsten voksen boglig datter, er der ikke store chancer for, at hun insisterer på en overnatning på byens bedste hotel for at blive til mandagens program (Børnenes bogdag). 🙂
    Den schedulerede kulturelle begivenhed forventes omtalt i Instituttet i uge 17/2010.

  2. Erik…hahahahahaah, hvor herligt. Men du? Faktisk har vi besluttet at tage en overnatning i Smilets By – det bli’r dog fra lørdag til søndag. Vi laver det til en hyggetur til hovedlandet. Glæder mig til at skrive om det 🙂

  3. Hvornår var det nu at der var en udsendelse hvor du fortalte om dit arbejde med lydbøger? Det gjorde du godt og det var nogle gode eksempler, som der var blevet lagt klar.
    Det tror jeg du kan gøre igen på “Vild med ord”, men hvis det er noget messe-agtigt, så skal man vel forberede sig på at skulle konkurrere med baggrundslarm, eller hvad?
    Er Århus ikke også hjemsted for Louise, Poetens med ballet-ballast?

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s