forlangt forkortet X

Havde jeg troet at min medvirken i P1’s Skønlitterære Ugemagasin ville åbne den gyldne port til dalen, så ser det ikke ud til at blive sådan. Men det troede jeg nu heller ikke, så det er fint nok. Porten er dog stadig lukket. Den om det…sådan en gammel dum port.

Til gengæld har jeg nu modtaget et ex. af andenudgaven af min lille sovebog, som ses ude til højre. Jeg bestilte den hos g.dk, og vist gik der en generation eller to inden den kom, men systemet virker nu – og bogen ser fin og pæn ud.

Fyrre kroner, inkl. forsendelse. Ikke dårligt, rent bortset fra at nu tager den netboghandel igen 15 kroner i porto, så nu er det igen AdLibris som har det billigste tilbud…men det har jo knebet gevaldigt for dem overhovedet at levere, så-eh…(sic!).

Og nu?

4 kommentarer til “forlangt forkortet X

  1. Tegneserier som den der slutter med at “GUD” viser sig at være en herre i cottoncoat og borsalino er jo heller ikke inde på banen i spilletiden, selv om glade Brian har været så venlig at sætte en anden tegneserie, Barx’ “Det Gyldne Horn” på en eller anden kanoniseret liste.
    Jeg har et problem med “kunst” som jeg bedst kan udtrykke ved vise et billede af “Sand-skulpturer” (“Sandart” skal oversættes ellers lyder det som en fisk på dansk) .
    I en eller anden sammenhæng faldt jeg over “Kejseren Uden Klæder” udtrykt som en sandskulptur, og selv om den bygger på en slags “cartoon-formularer” så er den fantastisk godt lavet, tydeligt forståeligt for børn og voksne: Den store mand er en forspist, indbildsk nar.
    Men hvad værre er, eller bedre måske, jeg faldt ved samme lejlighed over en sandskulptur som hedder pigen med svovlstikkerne. Den får ligefrem tårerne til at springe. Men jeg er jo også en rørstrømsk gammel nar … eller?

  2. Donald…vi er hårde mod os selv, når vi prøver at se os selv udefra og mærker efter indefra. Hvis den værste side man kan udleve er at være en rørstrømsk gammel nar, så er der håb for fremtiden. Er det ikke sandt?

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s