Forfatteres lyd

Efter seancen i Århus i søndags kom en nydelig ung mand hen til mig, og fortalte om Forfatterstemmer.dk, som han har været med til at skabe.

Jeff D. Hansen spurgte om jeg ville skrive et essay om at indtale, speake, indlæse litteratur, især lyrik. Det ville jeg gerne: ‘Indtalende eller indtagende’

Lyt gerne først til denne solskinspilot.

Advertisement

5 kommentarer til “Forfatteres lyd

 1. Det er en både interessant og velskrevet intro til forfatterstemmer.dk, som “stemmens person” har formuleret. Med undtagelse af ego(side-)springet 😉 visualiserer indlægget massevis af sproglig kompetence og positive energier.
  Jeg tror afgjort, at Sussi fra Søby og Søllerød og Sønderborg (glem ikke sønderjyderne 😉 ) helt klart fik lyst til at lytte og….måske læse indlægget igen!

 2. Erik…der skal sus i sassafrassen. Det skal der. Det glæder mig at du synes at mit essay vil kunne virke inspirerende. Mit ego-spring var måske malplaceret, men selv jeg har små syrlige sider, som nogle gange lige popper op af æsken og siger BØH. Fjederen i boksens låg bliver vel slidt en dag 🙂

 3. Kære Beolog
  Tak for dit FANTASTISKE indlæg på Forfatterstemmer.dk.
  Der ER virkelig sus i sassafrassen, og det er vældig inspirerende! Glæder mig til at se og høre mere fra din hånd!
  Mvh
  Thomas (den anden halvdel af Forfatterstemmer.dk)

 4. Thomas…det er mig, der takker for din og Jeffs forespørgsel. Jeg synes at Forfatterstemmer,dk er et helt rigtigt initiativ på det helt rigtige tidspunkt. Måske kan netop den måde at præsentere lyrik på være det perfekte pædagogiske instrument i den tumultuariske overgangsfase fra papir til digitalcifre.
  Jeg er især vild med enkelheden i metoden. Læs op – og få et par millarder mulige lyttere på under ét minut. Det er sgudda fristende og udfordrende, hvis noget er det!
  Hep!

 5. Takker tilbage:) Ja, forhåbentlig har vi fat i et eller andet, der peger fremad og som kan bygge bro til e-bogen…
  Og sikke en lækker blog du har!

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s