Ømhedsspecialisterne

“Specialisterne i dette forhold, de søde væsener, der gør det, som filosofferne ved kun er adspredelse til en forretning, påstår, at forfattere, malere og musikere, kort sagt alle som har tilknytning til kunsten, ikke gør nogen strålende figur i kærlighedskunsten. Der er mere af munden end af ulden. De raser eller sukker, taler store ord eller indtager mangen en romantisk attitude, men da de elsker sig selv eller kunsten (hvilket for dem er et og det samme) mere end genstanden for deres følelser, ender de med at tilbyde skal, når den omtalte genstand med sit køns praktiske sunde fornuft forlanger kerne. Det kan være det forholder sig sådan, og det er måske grunden (hvad ingen før har antydet) til, at kvinder inderst inde nærer et så voldsomt had til kunsten.”

W. Somerset Maugham i romanen “Ashenden eller den britiske agent” (1928) 

8 kommentarer til “Ømhedsspecialisterne

 1. Hej hej der. Vil bare lige sige at jeg har brokket mig til smartlog…er træt af al den spam der findes…og kan se at dit navn og billede er blevet brugt til at lave en masse intetsigende indlæg(og sådan kender vi dig ikke;-)
  Mine indlæg har også tidligere været gengivet ..udgivet som en andens, altså SPAM, og da jeg rettede henvendelse til dem , rettede de det med det samme…det var bare lige det jeg ville sige…hej;-)

 2. Hej Lisbeth…tak for tipset…vil det sige, at der findes en blog med falske indlæg, eller er det “kun” kommentarer fra mig…med billede på???

 3. Nej, hvis du går tilbage i gamle indlæg på smartlogs side, så vil du kunne finde en masse indlæg der er dine poster med minutters mellemrum, og som ser ret underlige ud i skriften………….jeg mener det er noget du har skrevet, men det ser bare ulæseligt ud pga en masse tegn inde midt i….

 4. Hej Lisbeth…nååååårh…dem! Det skyldes noget andet, nemlig en kodefejl i overførslen af mine gamle indlæg fra Xtra|bloggen til Smartlog. Det er ikke spam, men blot systembøvl. Jeg har skrevet til supporten og råbt efter bademesteren 🙂

 5. He he, nåda..jamen så har jeg da brokket mig unødigt til smartlog..damn! Men check lige om du kan ændre dit topbillde..samt se dit arkiv..feks har du som os andre nogle underlige årstal..August 4000 osv.

 6. Lisbeth…nej, nej, nej..det er SLET ikke unødigt, at du har brokket dig. Det vil kun hjælpe mig med at få deres support til at hjælpe mig. Tak!
  Hvorfor skal jeg ændre topbilledet? Er det utydeligt? Eller…[grimt] :-/
  Jo, jeg har mange mystiske datoer/årstal i arkivet, men det er en del af fejlkodningen….tror jeg.

 7. 😉 Næh nej, der er intet galt med topbilledet…det var bare for at se om du kunne, for på min er det låst, og skriver jeg ikke har adgang til at ændre det.
  Og dine underlige datoer kan ikke have noget med fejlkodningen at gøre fra din overførsel…dem er vi nemlig mange der har…altså de underlige datoer. Men jeg har skrevet til dem et par gange…men har intet svar fået. Og det er kun fordi jeg normalt befinder mig på den anden side af jorden…og der kan jeg ikke bruge blogspot(noget med nogle kinesere der vil bestemme hvad man kan se på;-)…ellers var jeg den der var smuttet fra smartlog;-)

 8. Lisbeth…mht topbilledet…SPØR’ mig ikke om den slags. Havde jeg ikke teknikferme blogvenner som fx. SuperKarla, så stod den stadig på digitale røgsignaler fra min lille lejr.
  Nu du si’r det, så har jeg bemærket at der godt kan ligge læsbare og korrekt daterede indlæg bag et link, hvor datoen er 37. maj 7835. Ak ja…teknik…tsk, tsk, tsk..!
  Som jeg har sagt før: sålænge bloggen er gratis at uploade fra, så er det vel begrænset hvor meget kan tillade sig at himle op?

Kommentér

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s